<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/"
	>

<channel>
	<title>Ukko &#187; etiikka</title>
	<atom:link href="http://www.ukko.fi/tag/etiikka/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.ukko.fi</link>
	<description>Internetilmiöitä ja muuta potaskaa</description>
	<lastBuildDate>Mon, 30 Jan 2012 07:43:13 +0000</lastBuildDate>
	<language>en</language>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.2.1</generator>
		<item>
		<title>Firma XYZ, onko tämä hakukoneoptimointia?</title>
		<link>http://www.ukko.fi/hakukoneoptimointi/firma-xyz-onko-tama-hakukoneoptimointia/</link>
		<comments>http://www.ukko.fi/hakukoneoptimointi/firma-xyz-onko-tama-hakukoneoptimointia/#comments</comments>
		<pubDate>Fri, 21 May 2010 11:12:21 +0000</pubDate>
		<dc:creator>Ukko</dc:creator>
				<category><![CDATA[hakukoneoptimointi]]></category>
		<category><![CDATA[etiikka]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://www.ukko.fi/?p=14</guid>
		<description><![CDATA[Suomalaisessa hakukoneoptimointiskenessä kuuluu asiaan, että jotain toimijaa aina mollataan epäilyttävästä toiminnasta. Jokin aika sitten tuli luettua kaikki Vihtoria koskevat netti-itkemiset läpi ja ammattilaisen näkökulmasta olivat melko laihaa valitusta. Tänään kuitenkin tuli taas mukava yllätys Firman XYZ taholta, josta oli pakko kirjoittaa. Blogispämmiä Tänään puolen päivän aikoihin alkoi blogiin tippua spämmiä hakukoneoptimointi-artikkeliin. Kyse on selkeästi ulkoistetusta [...]]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<p>Suomalaisessa hakukoneoptimointiskenessä kuuluu asiaan, että jotain toimijaa aina mollataan epäilyttävästä toiminnasta. Jokin aika sitten tuli luettua kaikki Vihtoria koskevat netti-itkemiset läpi ja ammattilaisen näkökulmasta olivat melko laihaa valitusta.</p>
<p>Tänään kuitenkin tuli taas mukava yllätys Firman XYZ taholta, josta oli pakko kirjoittaa.<span id="more-14"></span></p>
<span id="Blogispmmi"><h3>Blogispämmiä</h3></span>
<p>Tänään puolen päivän aikoihin alkoi blogiin tippua spämmiä hakukoneoptimointi-artikkeliin. Kyse on selkeästi ulkoistetusta optimointityöstä, jossa näkyvyyttä hakeva firma on ulkoistanut saittinsa optimoinnin tässä tapauksessa Intialaiselle firmalle <em>edit:</em> <em>tai törkeä yritys mustamaalata toista firmaa (kiitos Olli kommentista).</em></p>
<p>Tänään tunnin sisään tuli muutama kommentti seuraavin tiedoin: (IP: 122.177.206.151 , ABTS-North-Dynamic-151.206.177.122.airtelbroadband.in)</p>
<p>On hyvä kysymys, onko tämä sitä oikeaa optimointia firmalta joka väittää tekevänsä hakukoneoptimointia. Pistin viestiä kyseisen firman seo-ekspertille viestiä mutta vielä ei ole vastausta kuulunut.</p>
<p>Siis ihan oikeasti, kuinka helvetin typerä pitää olla, että ulkoistaa homman ulkomaalaisille juuri tällä alalla? <strong>Hakukoneoptimointi-sanalla toisten ammattilaisten blogien spämmääminen on kuitenkin se varmin tapa pilata oma maine.</strong></p>
<p><strong>Päivitys 24.5.2010: Allt är klar, alihankkija on mokannut ja tästä  tietoisena postausta koskeva yritys on ryhtynyt toimenpiteisiin.</strong></p>
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.ukko.fi%2Fhakukoneoptimointi%2Ffirma-xyz-onko-tama-hakukoneoptimointia%2F&amp;layout=standard&amp;show_faces=true&amp;width=450&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;height=80" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:80px;" allowTransparency="true"></iframe>]]></content:encoded>
			<wfw:commentRss>http://www.ukko.fi/hakukoneoptimointi/firma-xyz-onko-tama-hakukoneoptimointia/feed/</wfw:commentRss>
		<slash:comments>12</slash:comments>
		</item>
	</channel>
</rss>

