Blogi

9.1.2017

Viikon kevytyrittäjä on luovuusvalmentaja ja draamatyöntekijä Henna

Kuka olet?

Olen Henna, 32-vuotias Imatralla asuva nainen. Perheeseeni kuuluu avopuolisoni ja 15-vuotias rumpalin alku. 😉 Meillä on myös kaksi kissaa ja yksi koira; lemmikit ovat minulle rakkaita.

Mitä teet?

Luovuusvalmennan, teen draamatyötä, koulutan ja leikitän, esiinnyn ja ohjaan esimerkiksi työpajoja ja kursseja ja leirejä.

Teen luovan sateenvarjon alla töitä, leikki ja taide on mukana vahvasti. Opiskelen sosionomiksi, joten sosiaaliala yhdistyy luovaan työhön. Seikkailen, tutkimusmatkailen!

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Vuosia olen tehnyt kaikenlaista hommaa, keikkaillut draamatyössä ja ollut mukana milloin missäkin. Aina kaikkeen pyydettiin, uudestaan ja uudestaan. En koskaan ajatellut, että ryhtyisin yrittäjäksi, mutta sitten vain koin, että haluan alkaa pyytää rahaa siitä mitä teen. Kipuilin oman rahapulani kanssa samalla, kun tein kaikenlaista ilmaiseksi – hullua!

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Myynnissä! Siinä, että olisin rohkeampi hinnoittelemaan palvelut ja rohkeasti MYYMÄÄN niitä. Siinä olen vielä aika kokematon ja ujo.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Se, että saan ottaa heti keksimäni jutut mukaan käytäntöön, ideoita pursuaa päässä koko ajan. Ihmiset ja kohtaamiset ovat ihania ja koen, että luovuusvalmennus todellakin auttaa ihmisiä; se ei ole merkityksetöntä työtä!

Saan tehdä sitä mitä rakastan!

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tällä hetkellä opiskeluni ovat vielä kesken, joten en ole kokopäiväinen kevytyrittäjä. Mutta päivään kuuluu monenlaista, eikä yksikään päivä ole samanlainen! Keikkojen suunnittelua, markkinointia, tarjouspyyntöihin vastailua, ja sitten tietenkin esiintymistä, työpajojen vetämistä, fyysistä työtä.

Itsensä kehittämistä; kirjat, webinaarit, verkkokurssit.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Kevytyrittäjyys on loistava keino kokeilla omia siipiä kohti yrittäjyyttä, ja sopii opiskelun ohelle!

UKKO.fi on loistava palvelu! Ukkolaiset tukevat ja vastailevat hyvin kysymyksiin, asiakaspalvelu on todella hyvää!

Hennan työhön voit tutustua tarkemmin hänen kotisivuillaan sekä Facebookissa sivuilla DraamaSaapas ja Luovuusvalmentaja Henna Laitinen.

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Parhaiden juttujen kärkipäässä ovat hyvä kahvi, koukuttava kirja, lentokoneen nousun aiheuttama kipristys mahassa ja kaikki urheilulajit, joissa on mukana pallo.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

Käykö kesätyöksi mikä vain?

Kesätöiden saaminen on hitusen helpottunut muutamana edellisenä vuonna talouden hitaasti piristyessä. Helppoa se ei silti ole, sillä kesätöitä on tarjolla vähemmän kuin innokkaita tekijöitä....
17.4.2018 Lue lisää »