Blogi

15.7.2016

Tarkista nämä 5 asiaa Tyontekijoita.fi-profiilistasi

Olemme hiljattain avanneet uuden Tyontekijoita.fi-sivuston, jossa kevytyrittäjät ja asiakkaat kohtaavat. Katso viisi vinkkiä, joiden avulla saat profiilistasi enemmän irti!

1. Lisää profiilikuva

Kuvan avulla erotut muista alasi toimijoista ja jäät paremmin mieleen. Hyvä kuva on yleensä asiallinen kasvokuva. Se toimii etenkin silloin, kun olet asiantuntija tai haluat viestiä olevasi luotettava tekijä. Vinkkejä hyvän omakuvan ottamiseen löydät tästä!

Jos et missään nimessä halua lisätä omaa kasvokuvaasi tai haluat muuten vain erottautua, voi kuvaksi sopia myös kuva sinusta työn parissa, oma logosi, kuva työnäytteestäsi tai muu työhösi läheisesti liittyvä kuva. Muistathan, että sinulla tulee aina olla oikeudet kuvaan jota käytät!

2. Laadi hissipuhe

Kuka olet ja mitä teet? Entä mihin olet erikoistunut ja minkälainen yhteistyökumppani olet? Tässä kohtaa voit tuoda esille omaa persoonaasi ja vahvuuksiasi, kuten kokemustasi ja ammattipätevyyksiäsi.

3. Listaa tarjoamasi palvelut

Listaa tarjoamasi palvelut. Jos olet esimerkiksi graafikko, voivat palveluitasi olla muun muassa ”graafinen suunnittelu” ’verkkosivujen suunnittelu” ja ”logojen suunnittelu”. Älä kirjoita tähän kohtaan koko työhistoriaasi, sillä tarkemmin osaamisestasi voit kertoa esittelytekstissäsi. Listaamasi palvelut näkyvät Toimialojen listauksessa.

4. Hinnasto

Lisää sivullesi hinnasto. Älä jätä tätä kohtaa tyhjäksi, vaikka hinnoittelisit työt projektikohtaisesti. Kehota ainakin asiakasta jättämään tarjouspyyntö ja ilmoita yhteystietosi.

5. Miten sinuun saa yhteyden?

Olethan tavoitettavissa, kun joku kiinnostuu profiilistasi? Muista lisätä yhteystietosi, jotta potentiaaliset asiakkaasi saavat sinut kiinni! Lue profiilisi vielä kerran läpi ja tarkista, että siitä syntyy helposti lähestyttävä mielikuva ja tekstissäsi ei ole virheitä.

Jos sinulla ei vielä ole profiilia Tyontekijoita.fi-sivustolla, luo profiili täällä.

 

sanna
Kirjoittaja

Sanna Laitinen

Sannalla on kokemusta useilta eri markkinoinnin osa-alueilta. Erityisesti Sannaa kiinnostaa digitaalinen markkinointi ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Vapaa-ajalla Sanna tykkää rauhoittua luonnon hiljaisuudessa, tappaa viherkasveja ja heilua järjestelmäkamera kädessä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta