Blogi

18.4.2017

Kevytyrittäjyys sopii laulavan Anamarian keikkarytmiin

Kuka olet?

Olen Anamaria Popa, romanialais-syntyinen suomalaistunut pop-laulaja.

Aloitin urani jo 11- vuotiaana kotimaassani Romaniassa. Siitä lähtien olen esiintynyt oman bändin kanssa sadoilla eri areenoilla ympäri maailmaa.

Mitä teet?

Asun tänä päivänä Suomen Turussa ja keikkailen huippusuositun PAM!-bilebändini kanssa yksityistilaisuuksissa, Ruotsinlaivoilla, clubeilla sekä tapahtumissa. Lisäksi keikkailen ahkerasti duona tai triona pianistin- tai pianistin ja basistin kanssa. Olen myös osallistunut Suomen euroviisukarsintoihin.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olen on pienestä pitäen ollut yrittäjähenkinen ja määrätietoinen nuori nainen, joka on kokenut esteet lähinnä motivoivana tekijänä. Esiintyvän artistin työ on epäsäännöllistä ja välillä stressaavaakin. Kevytyrittäjyys toimii parhaiten tämänkaltaisissa töissä.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallisin työpäiväni alkaa aamulla suunnittelemalla tulevia keikkoja, jotka usein sijoittuvat loppuviikolle. Suunnittelen keikkojen sisältöjä, biisilistoja sekä harjoittelemme bändini kanssa. Aviomieheni on managerini, joka hoitaa käytännön työt. Lisäksi sävellämme omaa musiikkia bändini kanssa.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa työssäni on nousta estradille ihmismassojen eteen ja viihdyttää kuulijoitani. On hienoa nähdä, kun ihmiset viihtyvät, tanssivat ja laulavat tunnettujen kappaleiden mukana. Hienoa on myös laskeutua lavalta keikan päätteeksi ja istuutua hetkeksi pukuhuoneen hiljaisuuteen ja miettiä, että ylitin taas itseni sekä asiakkaani odotukset. Voin hyvällä syyllä olla ylpeä itsestäni.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Taiteilijana tietynlainen järjestelmällisyys ja säännöllisyys on minulle ajoittain haasteellista. Hyvät kontaktit sekä ammattilaiset ympärilläni ovat todella tärkeässä asemassa.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Suosittelen lämpimästi kevytyrittäjyyttä sekä Ukko.fi-palvelua. Selkeä palvelukonsepti, joka säästää aikaa ja vaivaa kevytyrittäjälle siihen olennaiseen, eli työntekoon ja työstä nauttimiseen!

Tutustu Ellaan ja hänen bilebändiinsä tarkemmin yhtyeen kotisivuilla.

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta