Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Timo Hyväri – Valmentaja-akatemia – Kevytyrittäjyys-podcast jakso 2

timo-hyvari

Vuosi 2017 on kuulemma podcastien vuosi. Tästä innostuneena olemme päättäneet perustaa UKKO.fi:n oman Kevytyrittäjyys-podcastin.

Ensimmäisessä osassa käymme toimitusjohtaja Ukko Kumpulaisen kanssa läpi UKKO.fi-palvelun historiaa sekä sitä, minkä vuoksi palvelun toimitusjohtajalla on sama nimi kuin laskutuspalvelulla. Voit kuunnella ensimmäisen jakson tästä: Kevytyrittäjyys podcast Jakso 1.

Toisessa osassa vieraana on Valmentaja-akatemian Timo Hyväri. Valmentaja-akatemia on yritys, joka auttaa eri alojen kouluttajia ja valmentajia siirtämään liiketoimintaansa verkkoon. Rehellisessä haastattelussa Timo kertoo, miksi nettimarkkinoijan on osattava kirjoittaa, tehdä mainoksia, analysoida tilastoja jne.

Jaksossa perehdytään nettimarkkinoinnin maailmaan, myynnin tärkeyteen ja annetaan vinkkejä siitä, miten omaa osaamista voi monistaa ja myydä eteenpäin kustannustehokkaasti. Sivuamme myös yrityksen perustamisen liittyviä asioita ja pohdimme millainen työelämä tulevaisuudessa tulee olemaan.

Tämä jakso kannattaa kuunnella, jos

  • haluat oppia myymään omaa osaamista,
  • olet kiinnostunut verkkokurssien perustamisesta,
  • tahdot auttaa asiakkaitasi kehittymään tai
  • haluat motivaatiota oman liiketoimintasi aloittamiseen.

Voit kuunnella jakson selaimellasi alla olevasta soittimesta:

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast iTunesiin

Kevytyrittäjyys-podcastin seuraavissa jaksoissa käsittelemme maahanmuuttajien mahdollisuuksia toimia freelancerina sekä oman verkkokaupan perustamista.

Jaksoon liittyvät linkit

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

  • Podcastit Pirjo Airaksinen – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastin uusimmassa jaksossa puhutaan luovan alan työstä ja sen muutoksesta. Ollin kanssa aiheesta on keskustelemassa markkinointiviestintätoimisto Supersonin Head of  Culture Pirjo Airaksinen. Podcastissa Olli Kopakkala ottaa selvää, mikä on Supersonin käyttämä spesialistimalli ja miten sellaisen rakentamiseen on yrityksessä päädytty. Olli ja Pirjo keskustelevat siitä, miten spesialistimallia rakennetaan ja miten se toimii. Kun kuuntelet podcastin, saat varmasti vastauksen näihin kysymyksiin: Mitä tekee…

    Lue lisää
  • Podcastit Top 10 podcastit Suomessa – UKKO.fi suosittelee!

    Podcastit! Mikä ihana uusi trendi, mutta mistä ja miten niitä oikein kuunnellaan? Entä miksi niitä pitäisi kuunnella? Vaikka alkuun ajatus musiikin sijaan puheen kuuntelusta aamubussissa aiheutti ainakin allekirjoittaneelle vilunväreitä, on podcasteihin helppo hurahtaa. Parhaimmillaan ne ovatkin oikeastaan piristämään hieman väsynyttä hetkeä, sillä niissä yhdistyy kutkuttavalla tapaa ajankohtaisuus ja henkilökohtaisuus. Parhaat jaksot saavat aikaan illuusion juttutuokiosta kaverin kanssa – paitsi, että riittää…

    Lue lisää
  • Podcastit Jenni Janakka – Omat duunit -podcast

    Podcastimme uusimmassa jaksossa vierailee Röyhkeyskoulustaan tuttu Jenni Janakka. Kirjoittajana, kolumnistina ja puhetaiteilijana toimiva Jenni tarttuu vähättelyyn, itseä jarruttaviin toimintatapoihin ja sukupuolieroihin. Ratkaisuja hän tarjoaa oman osaamisen tunnistamiseen, itseluottamukseen ja rohkeamman asenteen omaksumiseen. Pääset kuuntelemaan jakson kirjoituksen lopusta! Käyttäjämme saavat nyt myös tilattua Jennin Röyhkeyskoulu-kirjan VIP-hintaan! Tarjous löytyy palvelumme Edut-kategoriasta. Saat kehuja ja kiitosta hyvin tehdystä työstä. Sinä vastaat tähän: A)…

    Lue lisää