Blogi

9.6.2017

Timo Hyväri – Valmentaja-akatemia – Kevytyrittäjyys-podcast jakso 2

Vuosi 2017 on kuulemma podcastien vuosi. Tästä innostuneena olemme päättäneet perustaa UKKO.fi:n oman Kevytyrittäjyys-podcastin.

Ensimmäisessä osassa käymme toimitusjohtaja Ukko Kumpulaisen kanssa läpi UKKO.fi-palvelun historiaa sekä sitä, minkä vuoksi palvelun toimitusjohtajalla on sama nimi kuin laskutuspalvelulla. Voit kuunnella ensimmäisen jakson tästä: Kevytyrittäjyys podcast Jakso 1.

Toisessa osassa vieraana on Valmentaja-akatemian Timo Hyväri. Valmentaja-akatemia on yritys, joka auttaa eri alojen kouluttajia ja valmentajia siirtämään liiketoimintaansa verkkoon. Rehellisessä haastattelussa Timo kertoo, miksi nettimarkkinoijan on osattava kirjoittaa, tehdä mainoksia, analysoida tilastoja jne.

Jaksossa perehdytään nettimarkkinoinnin maailmaan, myynnin tärkeyteen ja annetaan vinkkejä siitä, miten omaa osaamista voi monistaa ja myydä eteenpäin kustannustehokkaasti. Sivuamme myös yrityksen perustamisen liittyviä asioita ja pohdimme millainen työelämä tulevaisuudessa tulee olemaan.

Tämä jakso kannattaa kuunnella, jos

  • haluat oppia myymään omaa osaamista,
  • olet kiinnostunut verkkokurssien perustamisesta,
  • tahdot auttaa asiakkaitasi kehittymään tai
  • haluat motivaatiota oman liiketoimintasi aloittamiseen.

Voit kuunnella jakson selaimellasi alla olevasta soittimesta:

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast iTunesiin

Kevytyrittäjyys-podcastin seuraavissa jaksoissa käsittelemme maahanmuuttajien mahdollisuuksia toimia freelancerina sekä oman verkkokaupan perustamista.

Jaksoon liittyvät linkit

Avatar
Kirjoittaja

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.