Blogi

30.7.2018

Viikon Kevytyrittäjämme Heidi on paitsi muistihoitaja, myös ammattijärjestäjä – mitä se oikein tarkoittaa?

Kuka olet?

Olen Heidi, 25-vuotias lähihoitaja, muistihoitaja ja ammattijärjestäjä. Arjenlomatila on sivutyöni henkilökohtaisen avustajan työn rinnalla. 

Mitä teet?

Arjenlomatila-palveluni tarjontaan kuuluu kotiapu- ja ammattijärjestäjäpalvelut.

Autan ihmisiä luopumaan turhasta tavarasta ja järjestelemään jäljelle jääneet tavarat ja esineet.

Autan paitsi kodin tekemättömien töiden kanssa, myös ikäihmisiä arjen sujumisessa mm. siivouksessa, ulkoilussa ja peseytymisessä. Tämän lisäksi toimin someassistenttina pienille yrityksille/yrittäjille. Autan heitä sosiaalisen median kanssa

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Aloitin työt kevytyrittäjänä lokakuussa 2015. Silloin vuoden ikäisen lapsen kotiäitinä. Nyt lapsia on kaksi ja töitä teen lähinnä iltaisin ja viikonloppuisin. Kevytyrittäjyys mahdollistaa pienet lisäansiot hoitovapaan aikana.

Lisäksi tekemäni työt ovat kotitalousvähennys kelpoisia, joten työnosuudesta saa -50% kotitalousvähennyksen.

Arjenlomatila - viikon kevytyrittäjä Heidi

Ennen ja jälkeen kuvat inspiroivat usein itseänikin kokeilemaan. Mitä sinä saisit aikaan 5 minuutissa?

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäivät ovat keikkaluontoisia. Joskus asiakas tarvitsee apua kodin järjestelemisessä ja pois vietävien tavaroiden kuljetuksessa. Joskus autan vaihtamaan lamput tai laittamaan tauluja seinälle. Olen tehnyt myös viriketuokioita vanhuspalveluissa

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on, että saan auttaa ihmisiä.

Koen tekemäni työn merkitykselliseksi.

Joskus suurimman avun asiakas saa siitä että on kuunteleva korva. Yleensä aina saan itselleni siitä hyvän mielen lisäksi paljon oppia ja viisaita neuvoja.

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Joka päivä on mahdollisuus kehittymiseen.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Rohkeasti vain yrittämään! Sinulla on taito ja osaaminen – varusta ne rohkeudella ja hitusella hulluutta, niin voit menestyä.

Tutustu Arjenlomatilaan joko suoraan kotisivuilla tai seuraa Facebookissa. Sieltä voit kerätä hyviä vinkkejä oman kodin järjestelyyn ja arjen sujumiseen!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

Viikon kevytyrittäjä: Heta-Linnea Kovanen

Kuka olet? Heippa! Olen Heta-Linnea Kovanen, graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Olen syntynyt Vesannolla Pohjois-Savossa, mutta nykyisin asustelen Helsingissä. Asun Herttoniemenrannassa taiteilijapuolisoni kanssa ja harrastan...
6.5.2020 Lue lisää »