Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Aku Varamäki – Kevytyrittäjyys-podcast

aku-varamaki

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja yksi Suomen parhaista työpäiväsuunnittelijoista, Aku Varamäki.

Akulla ja hänen kollegallaan, Paula Helteellä on yritys nimeltä Workday Designers. Heidän työtään on käyttää muotoilun työkaluja ja suunnitella työpäivät työntekijöiden tarpeita vastaaviksi. Heillä on myös oma podcast, Future Proof, jonka jaksoissa pohditaan työelämän murrosta ja jututetaan asiantuntijoita.

"Omat unelmat pitää toteuttaa; se on helppoa Suomessa, jossa meillä on perusturva. Ulkopuolisten toiveiden täytyy olla linjassa sisäisten toiveiden kanssa."

Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja vieras Aku Varamäki keskustelevat työpäivien ja -urien yksilöllistämisestä, omien unelmien toteuttamisesta ja työn murroksesta.

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso saadaksesi vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on työpäivämuotoilu?
  • Mitä on uramuotoilu?
  • Mitä tavoitteita työpäivämuotoilulla on?
  • Onko työn murrosta havaittavissa?
  • Onko työntekijöillä varaa nykyään sanella omia ehtojaan?
  • Keitä ovat sulauttajat ja keitä eriyttäjät?
  • Mitkä ovat Aku Varamäen vinkit uusille yrittäjille?


Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan muut parikymmentä jaksoa täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

  • Podcastit Martti Malmi – Bitcoin Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastimme uusimmassa jaksossa puhutaan bitcoineista! Jaksossa Ollin vieraana on  bitcoinin kummisedäksikin kutsuttu Martti Malmi. Martti tietää tästä kryptovaluutasta kaiken, sillä hän on ollut mukana alussa asti. Tässä jaksossa Martti kertoo, miten itse päätyi bitcoinien pariin ja miten kryptovaluutat toimivat. Kuinka nörttien keksimästä virtuaalivaluutasta tuli koko kansan puheenaihe? Martti Malmi oli ensimmäinen bitcoinin kehittäjä sen luojan Satoshi Nakamaton jälkeen. Nykyisin Martti on…

    Lue lisää
  • Podcastit Topi Kairenius – Kevytyrittäjyys-podcast

    Muistatko törmänneesi Youtubessa ötököitä kokanneeseen kevytyrittäjään? Kyseessä on hyönteiskokki Topi Kairenius, Kevytyrittäjyys-podcastin uusin vieras ja mies, jolla on missio. Vaikka Topi Kairenius tunnetaankin nykyään ennen kaikkea hyönteiskokkina, on hän myös esimerkki siitä, kuinka omia intohimoja voi siirtää työksi monella eri mielenkiinnon alueella. Neljä vuotta sitten myös palikkataiteilijana tunnettu Kairenius perusti ystäviensä kanssa oman pienpanimo Fat Lizzard Brewing Companyn. "Kun löysi alat,…

    Lue lisää
  • Podcastit Frank Martela – Kevytyrittäjyyspodcast

    Kevytyrittäjyyspodcastin neljännessä jaksossa vieraana kirjailija, tutkija ja filosofi Frank Martela. Frank on vastikään julkaissut uuden Itseohjautuvuus-kirjan yhdessä Karolina Jarenkon kanssa. Podcastissa Olli ja Frank keskustelevat Frankin uudesta kirjasta, itsensä ja muiden johtamisesta sekä organisaatioista työelämässä. Frankin mukaan itseohjautuva työntekijä on sellainen, joka pystyy oma-aloitteisesti viemään työtään haluamansa suuntaan. Organisaatioista puhuttaessa käypä termi on itseorganisoiva; sellaisessa organisaatiossa johtajan rooli on pienempi verrattuna…

    Lue lisää