Blogi

19.6.2019

Hei tubettaja – kevytyrittäjyys on vaivaton tapa tienata omalla kanavalla

kevytyrittäjänä tubettajakin voi tienata

Youtube-vaikuttajat ovat kuumaa kamaa yhteistyömarkkinoilla. Heidän persoonallinen lähestymistapansa sekä sitoutunut yleisö erottavat sen muista markkinointiviestinnän muodoista. Vaikuttajat tuntevat oman yleisönsä ja tietävät, miten heidät tavoittaa.  

Onnistunut Youtube-yhteistyö palvelee niin brändiä kuin myös tubettajaa. Vaikuttajana toimiminen ei kuitenkaan vaadi oman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjänä alkuun pääsee käden käänteessä.

Harrastuksesta ammatti

Usein somevaikuttajien, kuten Youtube-tähtien, ajatus vaikuttajatyöstä päätoimisena työnä on lähtenyt omasta harrastuksesta tai vankasta kiinnostuksesta tiettyyn mielenkiinnon kohteeseen. Monet vaikuttajat päätyvätkin tekemään työkseen sitä, mitä he ovat aiemmin tehneet vapaa-aikana.

Youtubeen sisältöä tekevien tubettajien seuraaminen on jo yleistä ja vaikuttajamarkkinointi ammattimaistuu jatkuvasti.

Aloittelevalle tubettajalle on myös suosiollista se, että tänä päivänä jo parin tuhannen seuraajan yleisöllä voi päästä sellaiseksi mikrovaikuttajaksi, joka kiinnostaa mainostajia.

Töiden laskuttamiseen on useita eri vaihtoehtoja. Teetpä vaikuttajatyötä sitten pää- tai sivutoimisesti, niin kevytyrittäjyys on sopiva valinta vaikuttajatyöhön. Et tarvitse y-tunnusta etkä toiminimeä, ja laskutus onnistuu sujuvasti kauttamme. Voit valita itse omat asiakkaasi ja hinnoitella oman työsi vapaasti, me hoidamme loput.

kevytyrittäjänä tubettajakin voi tienata

Saat vapauden toimia omilla ehdoillasi, ja pystyt tehokkaasti keskittymään omaan tekemiseesi eikä sinun tarvitse huolehtia palkanmaksuun ja byrokratiaan liittyvistä paperitöistä. Näin työaika menee tehokkaasti itse työn tekemiseen. Projektiluontoisessa vaikuttajatyössä on myös tärkeää, että palvelun käytöstä maksaa vain silloin, kun laskutettavaa työtä on tehty.

Tartu siis rohkeasti unelmaasi ja rekisteröidy palveluumme ilmaiseksi vaikka tänään!

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

Mari Tastula

Mari Tastula laittaa yrityksen kerralla kuntoon

Kuka olet? Olen erilaisissa hankkeissa, kansainvälisissä ja kotimaisissa yrityksissä, myynnin ja markkinoinnin parissa työkokemuksensa hankkinut ”hands-on”-nainen. Monessa liemessä minua on keitetty ja pitkään marinoitu...
23.3.2020 Lue lisää »