Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Sonja Suomela jakaa ihonhoitorutiinejaan ja esittelee tuotteita blogissaan nimeltä Purkkisirkus

viikon-kevytyrittaja-sonja-suomela

Olen hyvinkääläinen kosmetiikkabloggaaja. Blogini on vajaa kaksi vuotta vanha kosmetiikkaintoilijan purkkishow.

Blogin kantavia teemoja ovat ihonhoito ja korealainen kosmetiikka sekä meikki- ja hiusjutut. Varsinainen päivätyöni on leikkaussalissa anestesiasairaanhoitajana.

Mitä teet?

Kirjoitan kosmetiikkablogia, jossa on esillä kosmetiikkauutuudet sekä vinkkejä oman ihonhoitoon ja meikkaukseen. Suuret intohimoni kosmetiikka ja ihonhoito näkyvät vahvasti blogissani.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olen sen verran alussa bloggaajan taipaleellani, etten uskaltanut lähteä kunnolla yrittäjäksi. Blogiyhteistöiden vuoksi tarvitsin kuitenkin jonkun laskutuspalvelun ja UKKO.fi vaikutti heti todella luotettavalta sekä helpolta vaihtoehdolta. Näin voin keskittyä bloggaamiseen, eikä minun tarvitse huolehtia kirjanpidosta ja laskutuksesta.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Bloggaajana työpäivät vaihtelevat todella paljon. Usein kuitenkin kirjoitan sisältöä blogiin ja sosiaalisen median kanaviini. Kuvaan myös itse kaikki käyttämäni kuvat, joten siihen menee myös jonkin verran aikaa. Erilaiset yhteistyöt ja pr-tapahtumat tuovat kivaa vaihtelua tavalliseen bloggaajan arkeen.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Itsenäisyys ja oman intohimon tuominen muiden luettavaksi. Tykkään hehkuttaa uusia tuotteita tai ihanaa ihonhoitorutiinia blogissa. On aivan mahtavaa, kun joku lukija kommentoi ja jakaa innostukseni!

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Blogin sisältöä voi aina kehittää paremmaksi. Lisäksi haluaisin kehittyä valokuvaajana!

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja sellaisiksi aikoville?

Kannattaa rohkeasti lähteä kokeilemaan kevytyrittäjyyttä! Aloittaminen on todella helppoa eikä siinä tarvitse tietää oikeastaan mitään kirjanpidosta ja laskutuksesta. Kevytyrittäjyys avaa ihan uusia ovia työrintamalla ?

Käy lukemassa Sonjan blogia ja kurkkaa hänen someensa täältä:

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

  • Yrittäjätarinat Ääni-installaatiota tekevästä Jaakko Autiosta taiteellinen luova työ on parasta maailmassa

    Kuka olet? Hei! Olen Jaakko Autio, freelancer-äänisuunnittelija. Työskentelen teatterin, installaatioiden ja elokuvan parissa. Mitä teet? Parhaillaan työskentelen HKT:n produktiossa äänisuunnittelijana. Produktion nimi julkaistaan virallisesti 13.8. Kesällä toteutan 25 -kanavaisen ääni-installaation Pohjanmaalla nimeltä “Armo” Nivalassa 5.–14.7. Lyhytelokuvan “Kirurgi” ensi-ilta taas on Galerie bij de Boekessa, Ulftissa. Mielenkiintoinen proggis on myös kesällä Paikallisliike-nykytanssifestivaalilla esitettävä “Ajan ja paikan ulottumattomissa”, (16.6. kello 19 Savilahden…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Suoraan koulusta työkyvyttömyyseläkkeelle – Anne-Mari ponnisti kivuista huolimatta kevytyrittäjäksi ja toteutti unelmansa

    Krooninen kipu on jatkuvasti läsnä Anne-Marin arjessa ja rajoittaa paljon sitä, mitä hän pystyy päivittäin tekemään. Yritteliäs nainen ei kuitenkaan ollut valmis jäämään toimettomaksi, vaan haastoi itsensä tavoittelemaan unelmiaan. Nyt Anne-Mari Valta on kevytyrittäjä ja suunnittelee toimintansa laajentamista. Saarijärveläinen Anne-Mari on kahden pojan äiti, kosmetiikan jälleenmyyjä, bloggaaja, koiranomistaja – ja kipukroonikko. Elämä kipujen kanssa alkoi synnytyksessä saadusta hermovauriosta. Se pakotti…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Kesäiset kevytyrittäjät: Susanna Leinonen johdattaa asiakkaansa Tampereen kattojen ylle

    Toinen kesäinen kevytyrittäjämme Susanna Leinonen ryhtyi elämysoppaaksi, kun hänen työnhakunsa keskeytyivät koronakevään aikana. Tämän ohessa hän toimii somemarkkinoijana ja suorittaa viimeistä opiskeluvuottaan. Susanna kehottaa kaikkia nauttimaan rankan kevään jälkeen täysin rinnoin Suomen kesästä ja hyödyntämään kotimaisten yrittäjien palveluita. Olen Susanna, 33-vuotias kevytyrittäjä Ylöjärveltä. Teen elämysoppaan töitä Tampereen Finlaysonilla Roofwalkilla sekä somemarkkinointia Niitty-Seppälän kesätorille. Tällä hetkellä teen töitä Tampereen lisäksi Pälkäneellä.…

    Lue lisää