Blogi

28.11.2019

UKKO.fi on Vuoden Digipalvelu: ”On mahtavaa olla Suomen suurimpia yrittäjäkouluja!”

Ensimmäistä kertaa jaettu Vuoden Digipalvelu -palkinto on myönnetty UKKO.fi:lle. Palkinnon perustuissa sanottiin, että ”yhtiö on raivannut Suomessa tietä kevytyrittäjyydelle ja näyttänyt mallia uuden palvelun toteuttamisessa”.

Palkinnon myönsi Ohjelmisto- ja e-business ry.

”UKKO.fi on muuttanut suomalaista työelämää lyhyessä ajassa aivan uudella ja erittäin tarpeelliseksi osoittautuneella palvelulla. Tätä voi pitää kansallisesti erittäin merkittävänä tekona ja hienona onnistumisena ennenkokemattomassa haasteessa. UKKO.fi ansaitsee kunnian kokonaan uuden kategorian eli kevytyrittäjyyden luomisesta digitalisoituvaan yhteiskuntaan”, perustelee Ohjelmisto- ja e-business ry:n toimitusjohtaja Rasmus Roiha.

Perustajatiimiimme kuulunut Ukko Kumpulainen oli ottamassa palkintoa vastaan. Hän totesi yrityksemme tuoneen tarjolle rohkeaa kokeilukulttuuria ja monelle suomalaiselle mainion mahdollisuuden testata omaa liikeideaansa.

”Yli 85 000 kevytyrittäjää palvelumme käyttäjinä on paras mahdollinen kiitos kovasta työstä, jota koko hieno tiimimme on tehnyt. Aivan mahtavaa olla Suomen suurimpia yrittäjäkouluja!”

Ukko totesi yrityksemme voittaneen useat esteet; tässä olennaista on ollut rohkeus mennä eteenpäin. Alkutaipaleilla myös taipuminen juridisten muutosten mukaisesti oli tärkeää.

”Pienillä firmoilla on haaste päästä kiinni markkinaan. Siksi ketterä tekeminen ja aktiivinen testaaminen ovat olleet valttia.”

”Emme joudu enää olemaan reaktiivisia, vaan näytämme jo itse suuntaa!”

Ukon mukaan tulevaisuus näyttää kaikin puolin valoisalta. Halu kasvaa on niin ikään kova, ja tähän tähyillään erilaisia vaihtoehtoja.

”Kiirettä ei ole, mutta katsomme, miten voisimme laajentaa tekemistä vielä isommaksi.”

Vuoden Digipalvelu -palkinto on uusi tapa tehdä kunniaa digitalisoituvan Suomen nykyaikaisille menestystarinoille ja tuoda niitä näkyviin. Ohjelmisto- ja e-business ry yhdistää Suomen softa-alan ja verkkoteollisuuden parhaan osaamisen, mitä palkinto tästedes myös vahvasti heijastaa.

Lue aiheesta lisää STT:n tiedotteesta sekä Tivin uutisesta!

Milla Alhanen
Kirjoittaja

Milla-Maria Alhanen

Milla-Maria on Porista kotoisin oleva, sittemmin espoolaistunut kynäniekka, joka inspiroituu vaikuttavista viestinnän ilmiöistä, koukuttavasta tarinankerronnasta sekä lennokkaista keskusteluista. Hän pyrkii pitämään tasapainon luovan tiimityön ja itsenäisen flow-tilan välillä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.