Avoimet työpaikat

Aina kannattaa yrittää

Financial Management Specialist

Kirjanpito-ohjelmat-kansi

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjyyden kaikille ja tekee yrittämisestä helppoa. Yhdeksän vuoden aikana UKKO.fi on saattanut yli 100 000 kevytyrittäjää yrittäjyyden polulle, heidän tekemästään työstä on maksettu veroja yli 115 miljoonaa euroa ja työtä on tehty yli 500 000 toimeksiannon verran. UKKO.fi on ollut tärkeässä roolissa myös harmaan talouden ehkäisemisessä ja vastuullisuus on meille tärkeä teema. Tänä päivänä UKKO.fi auttaa myös toiminimiyrittäjiä ja lisäksi tarjoaa helppotajuista ja ymmärrettävää tietoa yrittäjyydestä kaikille avoimessa Yrittäjyyskoulussa. Koska aina kannattaa yrittää ja ilman yrittämistä UKKO.fikin olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa.

 

Kasvamme kovaa vauhtia ja nyt etsimme joukkoomme aidosti asiakaspalveluhenkistä Financial Management Specialistia!

Tehtävässä pääset tekemään tärkeää työtä asiakkaidemme palvelun laadun varmistamiseksi. Tarkistat muun muassa asiakkaidemme tositteita, teet viranomaisilmoituksia ja muita kirjanpitoon liittyviä tehtäviä. Vastaat asiakkaiden tarkempaa kirjanpitotaitoa vaativiin kysymyksiin yhdessä kokeneen kirjanpitäjän ja ammattitaitoisen tiimin kanssa. Vastuullasi on, että asiakkaamme kokevat UKKO.fi:n markkinoiden helpoimmin lähestyttäväksi taloushallinnon palveluksi.

Mitä me odotamme sinulta?

 • Mielenkiintoa yrittäjyyden teemoja kohtaan sekä ymmärrystä kirjanpidon tehtävistä.
 • Näyttöä taloushallinnon ja asiakaspalvelun osaamisesta.
 • Kykyä omaksua uusia kokonaisuuksia nopeasti.
 • Empatiakykyä, jotta osaat asettua asiakkaiden saappaisiin.
 • Järjestelmällisyyttä ja ratkaisukeskeisyyttä.
 • Loistavia paineensieto- ja organisointitaitoja, sillä ajoittainen ruuhka ja nopeatkin muutokset kuuluvat arkeemme.
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, sillä palvelemme asiakkaitamme molemmilla kielillä.
 • Olet kaikin puolin mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

 • Uuden oppimista, vauhtia ja rentoa menoa – meillä saat loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään kasvavassa, yhteiskunnallisesti merkittävässä yrityksessä, joka panostaa työntekijöihin samaan aikaan, kun liiketoiminta porskuttaa eteenpäin kovaa vauhtia!
 • Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön – arvostamme asiantuntijuuttasi ja haluamme kuulla ideoitasi.
 • Mainiot työsuhde-edut – ukkolaisten työsuhde-etuihin kuuluvat kattavan työterveyden ja perinteisten lounas- ja virike-etujen lisäksi muun muassa aamiais- ja välipalatarjoilu, virvokkeet, kuntosali, sulkapallovuorot, pizzaperjantait sekä kymmenien yhteistyökumppaneidemme palvelut ja tuotteet alennetuin hinnoin.
 • Mahdollisuuden työskennellä etänä tai juuri remontoidulla toimistollamme Ruoholahdessa mitä parhaimpien kulkuyhteyksien varrella. Vaikka työskentelemmekin osittain etänä, tiimimme toivoo näkevänsä sinua joskus myös livenä!
 • Oikeasti mahtavan työporukan – vaikka työskentelemmekin osittain etänä, yhteisöllinen porukkamme arvostaa yhteistä tekemistä ja yhdessäoloa. Sen vuoksi ukkolaisia näkeekin usein viettämässä yhdessä myös vapaa-aikaa jos jonkinlaisten aktiviteettien parissa.

 

Herätimmekö kiinnostuksesi?

Mahtavaa, jos herätimme! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta lisää. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit loistava lisäys tiimiimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla "Financial Management Specialist" osoitteeseen rekry@ukko.fi viimeistään 01.08.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme etenemään rekrytoinnissa nopeasti.

Jos jokin jäi askarruttamaan, voit olla yhteydessä tulevaan esihenkilöösi Teemu Lemettiin. Teemun saat parhaiten kiinni 15.07.2021 klo 10-11 sekä 20.07.2021 klo 15-16 numerosta +358407253113. Työsi alkaa sopimuksen mukaan, ideaalitilanteessa syyskuun alussa.

Tiia Virtanen