Blogi

10.3.2020

Lakimiehen paikka avoinna – hae 29.3. mennessä!

Tee sitä mitä rakastat on ollut yrityksemme slogan jo useamman vuoden ajan, sillä siihen kiteytyy olennaisesti sekä kevytyrittäjyyden työn ydin että UKKO.fi:n työntekijöiden toiminnan keskeisin ajatus. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen tapa tehdä työtä kertovat meille ennen kaikkea siitä, että työn tekijä on motivoinut, sitoutunut ja innoissaan siitä, mitä hän tekee.

Suomen hyvinvointi, työtulojen lisääntyminen, yhteiskuntavastuu ja yrittäjyyteen kannustaminen ovat yhtiön tärkeitä arvoja. UKKO.fi:n liikevaihto on yli 100 milj. euroa ja toiminta on kasvavaa. Lisätietoja kotisivuillamme.

Etsimme UKKO-konserniin lakimiestä!

Tehtävä 

Työhösi kuuluu konsernin liiketoiminta-alueiden lainopillisten asioiden hoitaminen. Suuri osa työstäsi on UKKO.fi-kevytyrittäjäpalveluun liittyvien juridisten asioiden selvittämistä ja konsultointia.

Pidät huolta liiketoimintaprosessien hallinnasta ja dokumentoinnista.

Seuraat alan sääntelyä ja tiedotat niihin liittyvistä muutoksista; tämä edellyttää viranomaisyhteistyötä ja ennakointia.

Annat tukea yhteiskuntavaikuttamiseen liittyvissä asioissa.

Teet hallitusmateriaalien valmisteluja.

Annat lisäksi lainopillista apua UKKOPro:lle.

Edellytykset 

Odotamme sinulta oikeustieteen loppututkintoa.

Sinulla on kokemusta ja osaamista työoikeudesta. Aikaisempi työkokemuksesi voi olla yritysmaailmasta tai asianajotoimistosta.

Olet konsultoiva ja tarkka.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kokemusta liiketoiminnan tukemisesta.  Verotuksen osaaminen on sinulle eduksi.

Tarjoamme 

Saat loistavan mahdollisuuden kehittyä siinä, mistä pidät sekä monipuolisen työn viihtyisässä Ruoholahden toimistossamme. Sinulla on myös mahdollisuus etätöihin.

Lisäksi tarjoamme:

  •  Kokopäivätyön ja säännöllisen päivittäisen työajan – mutta liukuvasti
  •  Kiinteän palkan ja bonuksen
  •  Modernit työvälineet
  •  Nuorekkaan ja joustavan työyhteisön
  •  Liikunta- ja kulttuurisetelit
  •  Sulkapallo – ja kuntosalivuorot 
  •  Snacksit ja juomat toimistolla
  •  Työyhteisön tapahtumat

Täytä hakemuksesi tämän linkin kautta 29.3.2020 mennessä! Liitä mukaan palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Operaria Headhunting & Recruiting avustaa rekrytointiprosessissa. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Juha Aaltonen numerosta 044 984 7636 tai sähköpostilla 

Milla Alhanen
Kirjoittaja

Milla-Maria Alhanen

Milla-Maria on Porista kotoisin oleva, sittemmin espoolaistunut kynäniekka, joka inspiroituu vaikuttavista viestinnän ilmiöistä, koukuttavasta tarinankerronnasta sekä lennokkaista keskusteluista. Hän pyrkii pitämään tasapainon luovan tiimityön ja itsenäisen flow-tilan välillä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.