Blogi

24.2.2020

Olisitko sinä uusi viestinnän tekijämme? Hae 15.3. mennessä!

Tee sitä mitä rakastat on ollut yrityksemme slogan jo useamman vuoden ajan, sillä siihen kiteytyy olennaisesti sekä kevytyrittäjyyden työn ydin että UKKO.fi:n työntekijöiden toiminnan keskeisin ajatus. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen tapa tehdä työtä kertovat meille ennen kaikkea siitä, että työn tekijä on motivoinut, sitoutunut ja innoissaan siitä, mitä hän tekee!

Suomen hyvinvointi, työtulojen lisääntyminen, yhteiskuntavastuu ja yrittäjyyteen kannustaminen ovat yhtiön tärkeitä arvoja. UKKO.fi:n liikevaihto on yli 100 milj. euroa ja toiminta on kasvavaa. Lisätietoja kotisivuilla www.ukko.fi.

Haemme vahvistukseksi tehokkaaseen ja osaavaan markkinointitiimiimme

INNOSTUNUTTA VIESTINNÄN TEKIJÄÄ

kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Tunnet tässä työssä olevasi mukana yhteiskunnallisesti tärkeässä tehtävässä. Saat työskennellä itsenäisesti ja vastuullisesti osana iloista tiimiämme!

Tehtävä:

Tässä työssä kommunikoit ja viestit kevytyrittäjyyteen ja itsensä työllistämiseen liittyvissä asioissa sidosryhmiemme sekä lehdistön ja kuluttajien kanssa. Inbound-markkinointi tulee olemaan suuri osa työtehtävääsi.

Teet brändiviestintää ja kirjoitat blogitekstejä, ja toimit yhteistyössä esimerkiksi viestintätoimistojen kanssa. Pidät myös yrityksemme toimintaa käsitteleviä esityksiä erilaisissa tilaisuuksissa.

UKKO.fi:llä on yli 90 000 käyttäjää, joille kommunikoidaan palveluun liittyvissä asioissa usein myös englanniksi. Keskeinen työnkuvasi on siis tuoda UKKO.fi:tä esille eri markkinointi- ja viestintäkanavissa.

Saat vastuullesi myös mielenkiintoisia ja monipuolisia markkinoinnin tehtäviä, joten ymmärrät, kuinka viestintä ja markkinointi kulkevat käsi kädessä!

Tarjoamme:

Saat loistavan mahdollisuuden kehittyä siinä, mitä rakastat! Tarjoamme monipuolisen työn osana seitsenhenkistä tiimiämme huippuviihtyisässä toimistossamme Ruoholahdessa, aivan Helsingin keskustan tuntumassa. Sinulla on myös mahdollisuus etätöihin.

Lisäksi tarjoamme

  • Lounasedun
  • Liikunta- ja kulttuurisetelit
  • Snacksit ja juomat toimistolla
  • Sulkapallo – ja kuntosalivuorot 
  • Säännöllisen päivittäisen työajan – mutta liukuvasti
  • Kiinteän palkan 
  • Työyhteisön tapahtumat
  • Modernit työvälineet
  • Nuorekkaan ja joustavan työyhteisön
  • Tiimikaverit, jotka tarjoavat tukensa eri tilanteisiin

Odotamme:

Edellytämme sinulta erinomaisia kommunikointitaitoja. Olet ollut jo aikaisemmin mukana työelämässä viestinnän alalla ja ymmärrät liiketoimintaa.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, minkä vuoksi odotamme sinun omaksuvan uusia asioita nopeasti. Hallitset projektit ja pidät organisoidusti asiat järjestyksessä.

Toivomme, että sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa niin suomeksi kuin englanniksi.

Arvostamme viestintä- tai mainostoimistotaustaa sekä WordPress- ja Hubspot-alustojen tuntemusta!

Tartu haasteeseen ja täytä hakemuksesi www.operaria.fi -sivuston tai ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta 15.3.2020 mennessä! Liitä mukaan palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Operaria Headhunting & Recruiting avustaa rekrytointiprosessissa. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Juha Aaltonen numerosta 044 984 7636 tai sähköpostilla .

Hae työpaikkaa!

Tai jos tunnet jonkun, joka sopii kuvattuun tehtävään, vinkkaa siitä hänelle!
Tutustu työporukkaamme tarkemmin blogissamme.
Milla Alhanen
Kirjoittaja

Milla-Maria Alhanen

Milla-Maria on Porista kotoisin oleva, sittemmin espoolaistunut kynäniekka, joka inspiroituu vaikuttavista viestinnän ilmiöistä, koukuttavasta tarinankerronnasta sekä lennokkaista keskusteluista. Hän pyrkii pitämään tasapainon luovan tiimityön ja itsenäisen flow-tilan välillä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.