Avoimet työpaikat

Aina kannattaa yrittää

Sales Specialist

SA705880KärgFotoOÜ-copy

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjyyden kaikille ja tekee yrittämisestä helppoa. Yhdeksän vuoden aikana UKKO.fi on saattanut yli 100 000 kevytyrittäjää yrittäjyyden polulle, heidän tekemästään työstä on maksettu veroja yli 115 miljoonaa euroa ja työtä on tehty yli 500 000 toimeksiannon verran. UKKO.fi on ollut tärkeässä roolissa myös harmaan talouden ehkäisemisessä ja vastuullisuus on meille tärkeä teema. Tänä päivänä UKKO.fi auttaa myös toiminimiyrittäjiä ja lisäksi tarjoaa helppotajuista ja ymmärrettävää tietoa yrittäjyydestä kaikille avoimessa Yrittäjyyskoulussa. Koska aina kannattaa yrittää ja ilman yrittämistä UKKO.fikin olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa.

Työmarkkinakenttä on suuressa muutoksessa ja yrittäjämäinen työskentely, sen tarjoama joustavuus ja vapaus houkuttelevat ihmisiä yhtä enenevissä määrin. Tämä trendi näkyy luonnollisesti myös meillä UKKO.fi:llä, jossa yrittäjyyden helpoksi tekeminen on ydintehtävämme.

Nyt tarvitsemme avuksemme Sales Specialistia auttamaan kasvumme vauhdittamisessa – ja yrittäjyyden helpoksi tekemisessä!

Sales Specialistin roolissa toimit tärkeänä tekijänä UKKO.fi:n myynnin kasvattamisessa. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta ja lisämyynti jo olemassa oleville asiakkaille. Tämän lisäksi pääset kehittämään myyntiämme ja odotammekin sinulta ideoita ja parhaita ratkaisuehdotuksia myyntimme kehittämiseksi. Toivomme, että sinulla olisi jo jonkin verran kokemusta alalta. Voit olla joko kokenut alan ammattilainen tai myynnin urapolulle hetki sitten hypännyt – tärkeintä on aito halu tarttua haasteeseen. Taustallasi ei ole väliä, vaan kiinnostus myyntiä kohtaan, tahto tehdä tulosta ja proaktiivinen asenne merkkaavat!

Mitä me odotamme sinulta?

  • Todennettua kokemusta myynnistä
  • Yrittelijäisyyttä ja aitoa kiinnostusta yrittäjyyden teemoja kohtaan
  • Proaktiivista otetta työssä uusasiakashankinnan parissa
  • Halua ja intoa kehittää UKKO.fi:n myyntiä
  • Kykyä asettua asiakkaan saappaisiin ja aitoa halua auttaa asiakkaitamme menestymään.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

  • Uuden oppimista, vauhtia ja rentoa menoa – meillä saat loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään kasvavassa, yhteiskunnallisesti merkittävässä yrityksessä, joka panostaa työntekijöihin samaan aikaan, kun liiketoiminta porskuttaa eteenpäin kovaa vauhtia!
  • Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön – arvostamme asiantuntijuuttasi ja haluamme kuulla ideoitasi.
  • Reilun pohjapalkan ja toteutuneiden kauppojen pohjalta lasketun provisiopalkkion lisäksi mainiot työsuhde-edut – ukkolaisten työsuhde-etuihin kuuluvat kattavan työterveyden ja perinteisten lounas-, liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi muun muassa aamiais- ja välipalatarjoilu, virvokkeet, kuntosali, sulkapallovuorot, pizzaperjantait sekä kymmenien yhteistyökumppaneidemme palvelut ja tuotteet alennetuin hinnoin.
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä tai juuri remontoidulla toimistollamme Ruoholahdessa mitä parhaimpien kulkuyhteyksien varrella. Vaikka työskentelemmekin osittain etänä, toivomme näkevämme sinua joskus myös livenä!
  • Oikeasti mahtavan työporukan – vaikka työskentelemmekin osittain etänä, yhteisöllinen porukkamme arvostaa yhteistä tekemistä ja yhdessäoloa. Sen vuoksi ukkolaisia näkeekin usein viettämässä yhdessä myös vapaa-aikaa jos jonkinlaisten aktiviteettien parissa.

Herätimmekö kiinnostuksesi?

Mahtavaa, jos herätimme! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta lisää. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit loistava lisäys porukkaamme ja oikea tyyppi vauhdittamaan myyntiämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla ”Sales Specialist” osoitteeseen rekry@ukko.fi viimeistään 03.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme etenemään rekrytoinnissa nopeasti. Työsi alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja voit kysyä Toiminimiyrittäjyyspalvelun liiketoimintajohtajalta Aleksi Simolalta. Aleksin tavoitat parhaiten numerosta 050 5122 406 torstaina 16.9. klo 10–11 ja tiistaina 21.9. klo 14–15.