Avoimet työpaikat

Aina kannattaa yrittää

Senior Backend Developer

it-ala-kevytyrittaja-koodi-tietokoneen-naytolla-ja-koodarien-kasia

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjyyden kaikille ja tekee yrittämisestä helppoa. Yhdeksän vuoden aikana UKKO.fi on saattanut yli 100 000 kevytyrittäjää yrittäjyyden polulle, heidän tekemästään työstä on maksettu veroja yli 115 miljoonaa euroa ja työtä on tehty yli 500 000 toimeksiannon verran. UKKO.fi on ollut tärkeässä roolissa myös harmaan talouden ehkäisemisessä ja vastuullisuus on meille tärkeä teema. Tänä päivänä UKKO.fi auttaa myös toiminimiyrittäjiä ja lisäksi tarjoaa helppotajuista ja ymmärrettävää tietoa yrittäjyydestä kaikille avoimessa Yrittäjyyskoulussa. Koska aina kannattaa yrittää ja ilman yrittämistä UKKO.fikin olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa.

Kasvamme kovaa vauhtia ja nyt etsimme joukkoomme Senior Backend Developeria kehittämään alustaamme.

 

Tehtävänkuva ja vastuualueet

Tehtävässä pääset osaamisestasi, halustasi ja kokemuksestasi riippuen joko jatkokehittämään nykyisiä palveluja tai aloittamaan uusien suunnitteilla olevien palvelujen kehitystä. Työkaluina meillä on käytössä mm. Laravel, Lumen, PHP, MySQL, Jira, Github, Composer, CircleCI ja fronttipuolella Vue. Useimmat käyttävät mielellään PHPStormia. Alustana käytämme pääasiassa Amazon AWS:ää. Teet töitä ammattimaisessa ja kompaktissa tuotekehitystiimissämme, jossa sovellamme työskentelyssämme Scrum-mallia. Tiimissä pääset aidosti esittämään mielipiteesi ja ideasi. Meillä asiantuntijuuttasi arvostetaan ja isot ratkaisut tehdäänkin aina yhteisen keskustelun kautta.

Mitä me odotamme sinulta?

  • Vahvaa ympäristöömme soveltuvaa kokemusta ja osaamista. Olisi hienoa, jos toisit mukanasi erityisosaamista täydentämään tiimiämme.
  • Laravel-osaaminen on toivottavaa, mutta vahva kokemus muista PHP-frameworkeista (Symfony, CodeIgniter, CakePHP, …) sekä kyky oppia uutta toimii myös mainiosti
  • Olemme kaikki yksilöinä omanlaisia, mutta tiiminä täydennämme toisiamme ja teemme yhdessä töitä rennolla, letkeällä ja kuitenkin ammattilaisten otteella. On tärkeää, että osaat toimia tiimissä yhteisten tavoitteiden mukaisesti, kuitenkin samalla itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Tiimissä osaat ottaa vastaan apua muilta ja myös antaa sitä.
  • Sovellustemme tunnusmerkkejä ovat mm. helppokäyttöisyys ja integraatiot erilaisiin rajapintoihin (esim. verottaja, viranomaiset, pankit). Kokemus esimerkiksi taloushallinnon ohjelmistoista on varmasti työssä hyödyksi.
  • Asiakkaamme ovat pääasiassa suomenkielisiä ja olemme päättäneet käyttää koodissa ja dokumentoinnissa englantia. Molempien kielten sujuva osaaminen on tarpeen.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

  • Uuden oppimista, vauhtia ja rentoa menoa – meillä saat loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään kasvavassa, yhteiskunnallisesti merkittävässä yrityksessä, joka panostaa työntekijöihin samaan aikaan, kun liiketoiminta porskuttaa eteenpäin kovaa vauhtia!
  • Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön – arvostamme asiantuntijuuttasi ja haluamme kuulla ideoitasi.
  • Mainiot työsuhde-edut – ukkolaisten työsuhde-etuihin kuuluvat kattavan työterveyden ja perinteisten lounas- ja virike-etujen lisäksi muun muassa aamiais- ja välipalatarjoilu, virvokkeet, kuntosali, sulkapallovuorot, pizzaperjantait sekä kymmenien yhteistyökumppaneidemme palvelut ja tuotteet alennetuin hinnoin.
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä tai juuri remontoidulla toimistollamme Ruoholahdessa mitä parhaimpien kulkuyhteyksien varrella. Vaikka työskentelemmekin osittain etänä, tiimimme toivoo näkevänsä sinua joskus myös livenä!
  • Oikeasti mahtavan työporukan – vaikka työskentelemmekin osittain etänä, yhteisöllinen porukkamme arvostaa yhteistä tekemistä ja yhdessäoloa. Sen vuoksi ukkolaisia näkeekin usein viettämässä yhdessä myös vapaa-aikaa jos jonkinlaisten aktiviteettien parissa.

Herätimmekö kiinnostuksesi?

Mahtavaa, jos herätimme! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta lisää. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla "Senior Backend Developer" mahdollisimman pian osoitteeseen rekry@ukko.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja pyrimme etenemään rekrytoinneissa mahdollisimman pikaisesti.

Jos jokin jäi askarruttamaan, tuleva esihenkilösi, teknologiajohtaja Jari Majaniemi vastaa mielellään kysymyksiisi. Voit olla yhteydessä Jariin sähköpostitse jari.majaniemi@ukko.fi. Huomioi, että Jari viettää ansaittua kesälomaa 12.08. asti – tällä välin voit olla yhteydessä meihin rekry@ukko.fi kautta.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Tiia Virtanen