Avoimet työpaikat

Aina kannattaa yrittää

Suomen- ja vironkielinen asiakaspalvelija

asiakaspalvelija-auttaa

UKKO.fi mahdollistaa yrittäjyyden kaikille ja tekee yrittämisestä helppoa. Yhdeksän vuoden aikana UKKO.fi on saattanut yli 100 000 kevytyrittäjää yrittäjyyden polulle, heidän tekemästään työstä on maksettu veroja yli 115 miljoonaa euroa ja työtä on tehty yli 500 000 toimeksiannon verran. UKKO.fi on ollut tärkeässä roolissa myös harmaan talouden ehkäisemisessä ja vastuullisuus on meille tärkeä teema. Tänä päivänä UKKO.fi auttaa myös toiminimiyrittäjiä ja lisäksi tarjoaa helppotajuista ja ymmärrettävää tietoa yrittäjyydestä kaikille avoimessa Yrittäjyyskoulussa. Koska aina kannattaa yrittää ja ilman yrittämistä UKKO.fikin olisi ollut vain yksi baarissa keksitty idea muiden joukossa.

 

Etsimme joukkoomme suomen ja viron kielen osaajaa asiakkaidemme avuksi – olisitko se sinä?

 

Tehtävänkuva ja vastuualueet

Asiakaspalvelumme on yksi tärkeimmistä linkeistämme sekä nykyisiin että tuleviin yrittäjiin. Päiväsi koostuvat monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatin välityksellä. Palvelet ja autat käyttäjiämme, ratkot heidän ongelmiaan ja neuvot uusia käyttäjiä palvelun aloituksessa. Asiakkaidemme kysymykset voivat liittyä muun muassa laskutukseen, verotukseen, kulu- ja matkakorvauksiin tai ihan yleisesti yrittäjyyteen. Tiimimme työskentelee arkisin klo 8-18 välillä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, ja etsimmekin tiimiimme sitoutunutta luottopelaajaa.

Mitä me odotamme sinulta?

  • Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta – olet aidosti innoissasi asiakaspalvelusta ja asiakkaiden auttamisesta.
  • Sinulla on erinomaiset viestintätaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti.
  • Rautaisia hermoja – arkeemme kuuluu ajoittaista kiirettä ja painetta.
  • Ongelmanratkaisutaitoja, sillä kaikkeen ei löydy valmiita vastauksia.
  • Puhut sekä suomea että viroa – molempien kielten sujuva osaaminen on ehdoton edellytys.

Mitä tehtävä tarjoaa sinulle?

  • Uuden oppimista, vauhtia ja rentoa menoa – meillä saat loistavan mahdollisuuden päästä työskentelemään kasvavassa, yhteiskunnallisesti merkittävässä yrityksessä, joka panostaa työntekijöihin samaan aikaan, kun liiketoiminta porskuttaa eteenpäin kovaa vauhtia!
  • Mahdollisuuden vaikuttaa oman työsi sisältöön – arvostamme asiantuntijuuttasi ja haluamme kuulla ideoitasi.
  • Mainiot työsuhde-edut – ukkolaisten työsuhde-etuihin kuuluvat kattavan työterveyden ja perinteisten lounas- ja virike-etujen lisäksi muun muassa aamiais- ja välipalatarjoilu, virvokkeet, kuntosali, sulkapallovuorot, pizzaperjantait sekä kymmenien yhteistyökumppaneidemme palvelut ja tuotteet alennetuin hinnoin.
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä tai juuri remontoidulla toimistollamme Ruoholahdessa mitä parhaimpien kulkuyhteyksien varrella. Vaikka työskentelemmekin osittain etänä, tiimimme toivoo näkevänsä sinua joskus myös livenä!
  • Oikeasti mahtavan työporukan – vaikka työskentelemmekin osittain etänä, yhteisöllinen porukkamme arvostaa yhteistä tekemistä ja yhdessäoloa. Sen vuoksi ukkolaisia näkeekin usein viettämässä yhdessä myös vapaa-aikaa jos jonkinlaisten aktiviteettien parissa.

 

Herätimmekö kiinnostuksesi?

Mahtavaa, jos herätimme! Seuraavaksi haluaisimme kuulla sinusta lisää. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit loistava lisäys tiimiimme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera otsikolla "Asiakaspalvelu" osoitteeseen rekry@ukko.fi viimeistään 01.08.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja pyrimme etenemään rekrytoinnissa nopeasti.

Jos jokin jäi askarruttamaan, tuleva esihenkilösi Tanja Toiviainen vastaa mielellään kysymyksiisi. Tanjan saat parhaiten kiinni 20.07.2021 klo 09-10 sekä 23.07.2021 klo 15-16 numerosta 0415315030. Työsi alkaa sopimuksen mukaan, ideaalitilanteessa elokuun aikana.