Blogi

25.2.2020

Talouspäällikön paikka täytettävänä – hae 15.3. mennessä!

Etsimme taloushallinnon tiimiimme uutta

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tee sitä mitä rakastat on ollut yrityksemme slogan jo useamman vuoden ajan, sillä siihen kiteytyy olennaisesti sekä kevytyrittäjyyden työn ydin että UKKO.fi:n työntekijöiden toiminnan keskeisin ajatus. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen tapa tehdä työtä kertovat meille ennen kaikkea siitä, että työn tekijä on motivoinut, sitoutunut ja innoissaan siitä, mitä hän tekee!

Suomen hyvinvointi, työtulojen lisääntyminen, yhteiskuntavastuu ja yrittäjyyteen kannustaminen ovat yhtiön tärkeitä arvoja. UKKO.fi:n liikevaihto on yli 100 milj. euroa ja toiminta on kasvavaa. 

Tehtävä:

Työhösi kuuluu UKKO.fi:n taloushallintoon liittyvien palveluiden ja prosessien hallinnointia sekä ohjaamista.

Organisoit taloushallintotiimin päivittäisiä tehtäviä ja pidät huolta UKKO.fi:n palvelulupausten toteutumisesta. Vastaat tiimin ja UKKO.fi:n asiakaspalvelun yhteistyöstä päivittäisissä asioissa sekä käyttäjiä koskevissa kysymyksissä Osallistut laskutuspalvelun päivittäisten suoritteiden tekemiseen. Raportoit havaituista poikkeamista ja osallistut niiden oikaisuihin.

Ylläpidät sähköistä kirjanpitoa, tarkastat ja tiliöit osto- ja myyntilaskuja sekä seuraat maksuliikennettä.

Tehtävässäsi toimit talousjohtajan alaisuudessa ja avustat häntä tarvittaessa erinäisissä sisäisen ja ulkoisen laskennan tehtävissä.

Tarjoamme:

Saat monipuolisen työn huippuviihtyisässä toimistossamme Ruoholahdessa. Tilanteen mukaan myös etätöiden tekemiseen on mahdollisuus!

Lisäksi tarjoamme

  • Kiinteän palkan ja bonuksen
  • Modernit työvälineet
  • Liikunta- ja kulttuurisetelit
  • Snacksit ja juomat toimistolla
  • Sähly- ja kuntosalivuorot 
  • Säännöllisen päivittäisen työajan
  • Firman sponsoroimat yhteiset tilaisuudet

Tässä työpaikassa tunnet olevasi mukana yhteiskunnallisesti tärkeässä tehtävässä. Saat tehdä töitä itsenäisesti ja suunnitella työt yhdessä mukavan tiimin kanssa. Asiantuntijoidemme tuki on apunasi ja helposti saatavilla sopivan kokoisessa organisaatiossa!

Odotamme:

Edellytämme sinulta hyvää organisointitaitoa ja ihmisjohtamiskykyjä.

Omaksut helposti uusia järjestelmiä ja osaat selvittää taloushallintoon liittyviä säädöksiä ja viranomaisohjeita. Osaat ottaa vastaan muutoksia ja jalkauttaa ne käytäntöön. Paineensietokykysi on hyvä.

Järjestelmällisyys ja tehtävien suorittaminen huolellisesti loppuun ovat luonnollinen tapasi toimia.

Koulutukseltasi olet kauppatieteen maisteri ja opiskellut pääaineenasi laskentatoimea. Sinulla on vähintään yhden vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä.

Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa. Luottotietosi tulee olla kunnossa.

Arvostamme verotuksen ja juridiikan tuntemusta, Procountor -järjestelmän kokemusta ja hyvää tietotekniikan osaamista.

Tule mukaan tekemään mielenkiintoisen liiketoiminnan taloushallintoa ja täytä hakemuksesi www.operaria.fi -sivuston tai ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta 15.3.2020 mennessä! Käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.

Operaria Headhunting & Recruiting avustaa rekrytointiprosessissa. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Juha Aaltonen numerosta 044 984 7636 tai sähköpostilla .

Hae työpaikkaa!

Tai jos tunnet jonkun, joka sopii kuvattuun tehtävään, vinkkaa siitä hänelle!
Tutustu työporukkaamme tarkemmin blogissamme.
Milla Alhanen
Kirjoittaja

Milla-Maria Alhanen

Milla-Maria on Porista kotoisin oleva, sittemmin espoolaistunut kynäniekka, joka inspiroituu vaikuttavista viestinnän ilmiöistä, koukuttavasta tarinankerronnasta sekä lennokkaista keskusteluista. Hän pyrkii pitämään tasapainon luovan tiimityön ja itsenäisen flow-tilan välillä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.