Blogi

26.11.2018

Aurinkoinen Jenni auttaa kaikkia UKKO-toimistolla – “aikaisemmat työni ovat valmistaneet minua nykyiseen työtehtävääni “

toimistokoordinaattori jenni

Terve! Olen Jenni ja aloitin UKKO-konsernissa uudessa työtehtävässä toimistokoordinaattorina. Minut näkee yleensä joko yrityksen vastaanotossa tai hääräämässä eri puolilla toimistoa.

Työni on ihanan monipuolista. Aamulla laitan kahvikoneet tulille työntekijöitä varten, huolehdin, että toimistossa on kaikkea tarpeellista, tsekkaan tilojen siisteyden sekä hoidan töitä koneellani sekä puhelimessa.

Toimistokoordinaattorilla on tuhat lankaa käsissään ja useita rautoja tulessa samaan aikaan.

Olen mielestäni täydellinen henkilö hoitamaan tämän tyylistä työtä ja saan intoa sen monipuolisuudesta ja vaihtelevuudesta. On aivan mieletöntä päästä luomaan omaa toimenkuvaansa sekä kehittämään sitä paremmaksi ja toimivammaksi yhdessä työntekijöiden ja työnantajien kanssa. Olen erittäin ylpeä ja kiitollinen työstäni.

Tätä ennen olin töissä muun muassa Color Stylistinä eräällä kosmetiikkabrändillä sekä muualla hyvin vastaavanlaisissa tehtävissä kuin nyt. Täytyy kyllä sanoa, että kaikki aikaisemmat työni ovat valmistaneet ja opettaneet minua nykyiseen työtehtävääni – jokainen työpaikka eri tavoin.

toimistokoordinaattori jenni

Moottoripyöräilyä ja mindfulnessia

Intohimoni ovat moottoripyöräily ja mindfulness. Ne ovat itseasiassa minulle melko pitkälti jopa sama asia. Kun ajan moottoripyörälläni tai fiksailen ja näpertelen sen parissa, tunnen olevani hyvin onnellisessa tilassa.

Olen pienestä asti ollut kiinnostunut moottoripyöristä ja jenkkiautoista ja tällä hetkellä tallista löytyykin useampi pyörä. Isäni sanoo tuudittaneensa minut jo vauvana V8-murinaan.

Haluan elää tässä hetkessä, tarttua seikkailuihin ja sanoa ”miksipä ei”, jos jokin mielenkiintoinen tilaisuus heitetään eteeni. Olen ikuinen optimisti ja seikkailija sekä uuden oppija.

Aamuisin saatan käydä työpaikan kuntosalilla ennen töitä ja samalla odotan vesi kielellä toimiston kuukausittaista pizzaperjantaita. Balance is the key.

UKKO-konserni on aivan mielettömän upea työnantaja ja täällä pidetään huoli työntekijöistä ja heidän hyvinvoinnistaan. Mahtavaa olla osa tätä tiimiä!

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.