Blogi

5.5.2019

Avoin hakemus

Vaikka et tällä kertaa löytäisikään itsellesi sopivaa avointa työpaikkaa, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Hakemuksen voit lähettää osoitteeseen .

Olemme aina kiinnostuneita asiakaspalveluhenkisistä palveluneuvojista sekä osaavista ohjelmistokehittäjistä.

Millainen työpaikka olemme?

UKKO.fi on Suomen suurin ja luotetuin laskutuspalvelu. Tarjoamme uuden joustavan vaihtoehdon työelämään, jotta jokainen voisi tehdä sitä mitä rakastaa. Teemme UKKO.fi:ssä myös monelta kantilta tarkasteltuna yhteiskunnallisesti merkittävää työtä samalla kun madallamme yrittäjyyden aloittamisen kynnystä. Toimimme oman alamme asiantuntijana, yhteiskunnallisena vaikuttajana ja työelämän muuttajana.

Huolta pidämme sekä 70 000 käyttäjästämme että yli 30 työntekijästämme. Yhteisöllisyys on työpaikkamme ehdoton vahvuus ja iloiseen joukkoomme on helppo solahtaa mukaan! Vauhdikkaiden virkistyspäivien lisäksi myös arkemme on monesti yhtä juhlaa, vaikka työt hoidammekin asiantuntijan huolellisuudella. UKKO.fi:llä tuemme, kannustamme ja kiritämme toisiamme – ja kehitystyöhön pääsevät osallistumaan kaikki titteliin katsomatta.

Tutustu iloiseen joukkoomme tarkemmin blogissamme.

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.