Blogi

5.2.2014

Duuniexpon jälkihöyryt

UKKO.fi oli mukana Duuniexpo-messuille Lahden messukeskuksessa keskiviikkona 29.1.2014. Duuniexpo on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä tapahtuma.

Duuniexpon kautta pystyi hakemaan itselleen työtä, harjoittelupaikkaa tai opinnäytetyön toimeksiantoa. Messujen teemat olivat tänä vuonna kansainvälisyys, yrittäjyys sekä syrjäytymisen ehkäisy työllistymisen ja koulutuksen kautta.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja päivän aikana

UKKO.fi:n tiimistä mukana messuilla olivat Taneli ja Sanna. Tiistaina oli ohjelmassa ständin kokoaminen, jotta ständimme olisi valmiina messuvieraille heti aamusta valmiina. Duuniexpolla oli koko päivän mielenkiintoisia puheenvuoroja ja UKKO.fi oli myös niissä edustettuna. Taneli oli Arasolan Elinan kanssa puhumassa siitä, miten omaa uraa voi luoda sosiaalisen median avulla.

Puheevuoroissa ääneen pääsivät myös mm. Ville Turkka, joka puhui vanhemman vastuusta syrjäytymisen ehkäisemisessä sekä Antero Mertaranta, joka puhui kaukalon ulkopuolisesta valmennuksesta.

Osana Duuniexpoa oli myös yrittäjyyspäivät viereisessä hallissa. Siellä ohjelmassa oli keskustelua ja puheenvuoroja yrittäjyydestä. Sääli, ettemme ehtineet Sannan kanssa viettää aikaa siellä puolella. Ehkä ensi vuonna sitten!

ukkomainos

Jo sisään tullessaan messuvieraat tiesivät kenen ständillä kannatti käydä 🙂

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava päivä!

Koko päivän ajan ständimme luona kävi kova kuhina. Tästä olimme todella tyytyväisiä, että Lahdessa itsensä työllistäminen on myös selvästi ihmisten huulilla. Päivän aikana 2,5 kilon marianne-laatikkokin kului melkein loppuun ja syöjinä eivät toimineet UKKO.fi:n sankarit. 🙂

Päivä Duuniexpolla kului todella nopeasti ja olemme messuihin tyytyväisiä.  Haluamme kiittää Duuniexpolaisia hyvin järjestetyistä messuista! Good job!

Taneli

Taneli Pasanen
Kirjoittaja

Taneli Pasanen

Muuttuva työelämä, viestintä, digitaalinen markkinointi ja itsensä brändääminen täyttävät teemoina työpäiväni. Vapaa-ajalla kovia juttuja ovat tennis, geokätköily ja seinäkiipeily unohtamatta tietenkään Netflixiä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

UKKO Work etsii sinulle töitä

Viiden vuoden urakka UKKO.fi täytti kesällä viisi vuotta. Viiden vuoden aikana olemme mullistaneet itsensä työllistäjien arjen. Oman työn myyminen on helpottunut ja tämän vuoksi...
31.8.2017 Lue lisää »

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.