Blogi

18.9.2017

Bioanalyytikko Elina on toiselta ammatiltaan bloggaaja, malli ja sisällöntuottaja

Elinaadasofia

Kuka olet?

Olen helsinkiläinen malli, lifestyle-bloggaaja ja sisällöntuottaja. Teen myös PR-sekä juontokeikkaa. Toiselta ammatiltani olen bioanalyytikko ja työllistän itseäni yksityisellä lääkäriasemalla.

Mitä teet?

Kirjoitan aktiivisesti lifestyle-blogia. Valokuvaan itse sekä toimin mallina eri yrityksille. PR sekä juontokeikkaa tulee tehtyä myös aina aikataulujen salliessa.

Rakastan kirjoittamista ja sisällöntuottamista paljon. Tekstin tuottamisen ohella, pidän kuvien käsittelystä sekä sommittelusta. Olen aina ollut kiinnostunut kameran edessä sekä takana työskentelystä ja on mukavaa, että blogini avulla pääsen toteuttamaan tätä monipuolisesti. Hoidan työni aina huolella loppuun saakka ja annan itsestäni 110%.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Päädyin kevytyrittäjäksi koska halusin kokeilla yrittäjyyttä niin sanotusti riskittä. Kevytyrittäjyys on loistava tapa tutustua yrittäjän maailmaan. UKKO.fi:n kautta saa helposti apua ja vinkkejä tarvittaessa. Laskujen lähettäminen sekä maksujen saaminen sujuu myös helposti.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Freelancer mallina oleminen sekä muu keikkaluontoinen työskentely on todella monipuolista ja vaihtelevaa. Toista samanlaista päivä ei tule. Blogin kautta tekemäni yhteistyöt vaihtelevat myös laidasta laitaan omien mielenkiinnon kohteideni sekä arvojeni mukaisesti. Päiviini kuuluu siis tekstien suunnittelua, kirjoittamista sekä kuvien ottamista ja editointia. Sähköposteja käyn myös läpi päivittäin, jonka lisäksi suunnittelen tulevaa.

elina

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa työssäni on ehdottomasti monipuolisuus ja vaihtelevuus – toista samanlaista päivää ei siis ole. Lisäksi voi aina oppia uutta!

Rakastan myös uusiin ihmisiin tutustumista sekä uusien paikkojen näkemistä.

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Haluan oppia lisää esimerkiksi blogin kirjoittamisesta, sivujen muokkaamisesta sekä kuvien käsittelystä. Videoiden editointiakin haluaisin kehittää enemmän. Olen innokas oppimaan uutta!

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Kannustan rohkeasti kokeilemaan omia rajoja ja suuntaamaan kohti unelmia. Kun todella uskot siihen mitä teet, niin onnistut!

Klikkaa itsesi Elinan blogiin ja lue lisää! Inspiroivaa sisältöä löydät myös Elinan Instagramista. 

Haluatko sinä viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.