Blogi

31.7.2013

Ensitunnelmat Yrjönkadulta

Uusi työ, uudet kujeet, eikös niin usein sanota? Viime viikon maanantaina aloitin siis työni Ukko.fi-palvelun viestintävastaavana. Koska työn aloitus tuo aina paljon uusia asioita eteen, otan myös hieman pehmeämpää aloitusta blogin kirjoitukseen ja ajattelin kertoa muutaman sanasen siitä mitä kaikkea ensimmäinen viikko toi tullessaan.

Viime maanantaina junassa istuessani minulla alkoi olla vähän perhosia vatsan pohjalla uuden työn alkamisen takia. Voi tietenkin olla, että perhoset olivatkin jäänteitä kesälomalla vallinneesta ei niin terveellisestä ruokavaliosta, mutta jännitys oli kuitenkin turhaa, koska yleinen fiilis toimistolla oli hyvin rentoa. Toimistolla vallitseva yleinen rentous on ainakin itselleni hyvin tärkeätä, jotta työhön pääsisi mahdollisimman nopeasti sisälle. Tietenkin se on täysin normaalia, että uuden työn aloitus aina vähän vatsan pohjassa tuntuu.

Mitä kaikkea on ehtinyt tapahtua?

Työtehtäviin kuuluivat ensimmäisellä viikolla mm. yrityksen järjestelmiin tutustumista, viestinnän suunnittelua syksyn osalta sekä nettisivujen sisältöjen suunnittelua. Siinä onkin jo ihan hyvä paketti ensimmäiselle viikolle. Niin ja tulihan siinä ensimmäinen blogitekstikin julkaistua heti toisena työpäivänä. Kaiken kaikkiaan tavoitteena on ollut tietenkin päästä mahdollisimman hyvin uuteen työhön sisään ja saada kokonaiskuvaa koko palvelusta.

Ensimmäinen viikko oli siinäkin mielessä mielenkiintoinen, koska olen päivittäin käynyt junalla Lahdesta Helsingissä. Junan vaihtuvat maisemat ovat tulleet jo tähän mennessä tutuiksi. Yleinen tunnelma Helsingin kaduilla on myös kuitenkin hieman hektisempi kuin kotikaupungissani. Jo lounaspaikkojen määrä ja niistä valitseminen saa tämän sankarin leuan loksahtamaan melkeinpä maahan asti. Kaiken kaikkiaan ensimmäinen viikko toi paljon uusia asioita ja puolivalmiita ajatuksia päähäni. Nyt tehtävälistalla on työstää näitä ajatuksia ja ideoita pidemmälle.

Loppuun esittäisin kysymyksen teille. Mitä aiheita sinä toivoisit Ukon blogin käsittelevän? Voit lähettää ehdotuksia minulle sähköpostitse osoitteeseen .

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! 🙂

Taneli

Taneli Pasanen
Kirjoittaja

Taneli Pasanen

Muuttuva työelämä, viestintä, digitaalinen markkinointi ja itsensä brändääminen täyttävät teemoina työpäiväni. Vapaa-ajalla kovia juttuja ovat tennis, geokätköily ja seinäkiipeily unohtamatta tietenkään Netflixiä.

Lisää aiheesta

Lomalta paluu – näin selätät bluesin!

Herätyskello pärähti soimaan ja edellinen ilta venyi, koska elimistö oli vielä niin loma-aikataulussa. Töihinpaluu tuo monille karkean bluesin heinä-elokuun taitteessa. Kerromme tässä blogissa, kuinka...
5.8.2020 Lue lisää »

Kommentit

  1. Maikka sanoo:

    Hetkisempi vai hektisempi?

    1. Taneli Pasanen sanoo:

      Kiitos kun huomautit. Näköjään yksi painovirhepaholainen oli eksynyt joukkoon. 🙂

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.