Blogi

6.11.2019

EY:n Nuori Yrittäjä -palkinto Ukko Kumpulaiselle – tunnustus kasvusta ja ilmiön luonnista

Maailman arvostetuin yrittäjäkilpailu EY Entrepreneur of the Year palkitsi perustajamme Ukko Kumpulaisen EY:n Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnolla. Se toimii tunnustuksena vahvasta kasvusta ja ilmiön luomisesta.  

Ukko toivoo tunnustuksen inspiroivan yhä useampia nuoria yrittäjiä ja kevytyrittäjiä tavoittelemaan unelmiaan ja tekemään asioita, joita he rakastavat!

UKKO.fi sai alkunsa vuonna 2012; sen perustajina toimivat Ukon lisäksi Olli Kopakkala, Antti Turpeinen ja Marko Yli-Paavola. Seitsemässä vuodessa on ehtinyt tapahtua paljon, ja tällä hetkellä firmallamme on yli 80 000 käyttäjää ja nelisenkymmentä työntekijää.

”Palkinto on hieno tunnustus koko firmalle siitä työstä, mitä olemme tehneet nämä vuodet. Olemme tehneet jotain isoa ja yhteiskuntaa muuttavaa”, toteaa Ukko tyytyväisenä.

EY palkitsee vuosittain kasvuyrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, saavutuksillaan ja johtajuudellaan. Palkintogaala järjestettiin Finlandia-talolla lauantaina 2.11. Siellä UKKO.fi sai tuomaristolta tunnustusta nimenomaan vaikuttavasta toiminnastaan sekä vahvasta kasvustaan.

Tunnustusta sai myös firmamme kyky tehdä toiminnastaan ilmiö; kevytyrittäjyys-termistä on muodostunut synonyymi yrittäjille, jotka käyttävät toiminnassaan laskutuspalvelua.

”Jo itsessään tämän tunnustuksen saaminen tuntuu hienolta, mutta vielä upeampaa on, jos tämä auttaa inspiroimaan niitä nuoria yrittäjiä ja kevytyrittäjiä, joita autamme kasvattamaan omaa bisnestä ja menemään kohti omia unelmia. Toiveenamme on, että jokainen voisi tehdä työkseen sitä mitä rakastaa”, Ukko sanoo.

”Yrittäjyyden lisääntyminen on aina hyvästä. Jokainen uusi yritys lisää omistajien osaamispotentiaalia ja lisää todennäköisyyttä menestyä yrittäjänä.”

Ukko itse päätyi aikoinaan yrittäjäksi sattuman kautta. Hän toteaa, että kun on runsaasti ideoita, jalostuvat jotkut niistä myös taloudellisesti kannattaviksi yrityksiksi.

”Siksi kannustan erityisesti nuoria lähtemään testaamaan niitä omia ideoita. Koskaan ei voi tietää, mikä idea lähtee lentoon!”

Oletko joskus ihmetellyt, mistä firmamme on saanut nimensä – ja miksi se on sama kuin perustajallamme? Sen tiedon saat selvitettyä täältä!

Milla Alhanen
Kirjoittaja

Milla-Maria Alhanen

Milla-Maria on Porista kotoisin oleva, sittemmin espoolaistunut kynäniekka, joka inspiroituu vaikuttavista viestinnän ilmiöistä, koukuttavasta tarinankerronnasta sekä lennokkaista keskusteluista. Hän pyrkii pitämään tasapainon luovan tiimityön ja itsenäisen flow-tilan välillä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.