Blogi

13.10.2020

Haussa iloinen ja oma-aloitteinen toimistopäällikkö!

UKKO-konserni etsii nyt oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä toimistopäällikköä huolehtimaan toimiston arjesta! 

UKKO-konserniin kuuluvat UKKO.fi ja UKKO Pro. Konserni tarjoaa korkealaatuisia palveluja itsensätyöllistämisen, pienyritysten taloushallinnon, henkilöstönhallinnan, rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen alueilla. Kehitämme palvelua jatkuvasti ja otamme aktiivisesti kantaa itsensätyöllistämisen ympärillä käytävään yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Toimistopäällikkö vastaa toimistomme juoksevista asioista

Vastaat myös siitä, että arki rullaa – pääset pitelemään monia lankoja käsissäsi ja huolehtimaan toimistosta kokonaisvaltaisesti. Työskentelet tärkeässä roolissa toimien koko toimiston avainhahmona ja valat positiivisella asenteellasi rentoa ilmapiiriä niin työntekijöiden, kuin myös vieraiden keskuuteen.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa tilan järjestelyihin liittyviä tehtäviä, asiakaspalvelua, tapahtumajärjestelyä sekä johdon assistenttina toimimista. Mahdollisuuksien ja osaamisen mukaan tehtäväsi saattavat sisältää myös koordinoivia HR-tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä pääset työskentelemään eri sidosryhmiemme kanssa. Sinulla tulisi myös olla positiivinen asenne ja järjestelmällinen ote työhön. Etsimämme henkilö nauttii vaihtelevista työtehtävistä ja hänellä pysyy homma hallussa myös vauhdikkaampina työpäivinä!

Odotamme hakijalta:

 • Hyviä koordinointitaitoja, tarkkuutta sekä oma-aloitteisuutta
 • Asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Järjestelmällisyyttä ja kykyä työskennellä itsenäisessä roolissa
 • Iloista, reipasta ja aktiivista otetta työhön
 • Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • MS Office -osaamista

Katsomme eduksi myös

 • Kokemus aiemmista vastaavista tehtävistä
 • Soveltuva koulutustausta (esim. johdon assistentti, Business Administration, HR)
 • Kokemus kokouspalveluiden ja juhlatilaisuuksien järjestämisestä
 • Aiempi kokemus esimerkiksi HR-koordinaattorin tai -assistentin tehtävistä
 • Aiempi kokemus taloushallinnon avustavista tehtävistä tai esimerkiksi reskontran hoitamisesta, tai koulutuksen kautta hankittua ymmärrystä kirjanpidon perusmekanismeista

Tarjoamme sinulle

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vahvistamassa suomalaista yrittäjyyttä! Kevytyrittäjyys on nopeimmin kasvava työnteon muoto Suomessa ja pääset mukaan yritykseen, joka on alallaan markkinajohtaja ja suunnannäyttäjä
 • Roolin, jossa pääset toteuttamaan itseäsi vaihtelevissa ja monipuolisissa tehtävissä. Pääset pitkälti itse vaikuttamaan työsi aikatauluihin ja saat ympärillesi asiantuntevat kollegat!
 • Rennon ilmapiirin ja tiiviin porukan, jonka kanssa työskennellä. Tykkäämme tehdä yhdessä asioita, esimerkiksi järjestää peli-iltoja, virkistyspäiviä ja -matkoja sekä illanviettoja unohtamatta pizzaperjantaita!
 • Muihin etuihimme kuuluu mm. kuntosali, toimiston virvokkeet ja snackit sekä tietenkin modernit työvälineet, joustava ympäristön ja etätyömahdollisuudet

Kuulostaako hyvältä?

Mikäli tunnet olevasi oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä hakemuksesi ja CV:si pdf-muodossa viimeistään 22.10.2020 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa täällä. Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän.

Rekrytointiprosessi sisältää puhelinhaastattelun aTalentin toimesta, jonka jälkeen kaksi haastattelukierrosta asiakasyrityksellämme. Haethan tehtävää heti – aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuprosessia, aikatauluja ja tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Miili Reponen (0504754889, miili.reponen[ät]atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan UKKO-konsernin palvelukseen.

Milla-Maria Karvinen
Kirjoittaja

Milla-Maria Karvinen

Milla-Maria on Porista kotoisin oleva, sittemmin espoolaistunut kynäniekka, joka inspiroituu vaikuttavista viestinnän ilmiöistä, koukuttavasta tarinankerronnasta sekä lennokkaista keskusteluista. Hän pyrkii pitämään tasapainon luovan tiimityön ja itsenäisen flow-tilan välillä.

Avainsanat: ,

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.