Blogi

23.5.2018

Juhlimme 50 000 käyttäjäämme ja suomalaista uutta työtä

Suomalainen työelämä on muuttunut vauhdikkaasti viime vuosina. Omaan nimiin tehty työ on lisääntynyt, digitalisaatio muuttaa tapaa tehdä työtä eikä perinteinen palkkatyö ole kaikille enää itsestäänselvyys tai ainoa vaihtoehto, vaan yhä useampi saa ansioita useasta eri lähteestä.

Itsensä työllistäjien määrä Suomessa kasvaa joka vuosi ja kevytyrittäjyys on noussut merkittäväksi itsensä työllistämisen muodoksi. Suomessa on paljon osaavia ammattilaisia, jotka haluavat hyödyntää omaa tietotaitoaan ja kokemustaan helposti työelämässä. Tähän kevytyrittäjyys tarjoaa kätevän vaihtoehdon – kevytyrittäjä ei tarvitse omaa yritystä.

Olemme ylpeitä saadessamme nyt kertoa, että jo 50 000 suomalaista on päättänyt myydä omaa ammattitaitoaan UKKO.fi:n kevytyrittäjänä.

Rohkaisemme käyttäjiämme luomaan työurastaan oman näköisensä tekemällä sitä mitä rakastaa. Toivomme kaikille rohkeutta tavoitella omia unelmiaan. Kannustammekin kevytyrittäjiä ja muita uuden työn tekijöitä kunnianhimoisiin ja omannäköisiin ratkaisuihin työssä ja elämässä.

Tee sitä mitä rakastat on ollut UKKO.fi:n slogan jo useamman vuoden ajan, sillä siihen kiteytyy olennaisesti sekä kevytyrittäjyyden työn ydin että yrityksemme toiminnan keskeisin ajatus. Yrittäjyys ja yrittäjämäinen tapa tehdä työtä kertovat meille ennen kaikkea siitä, että työn tekijä on motivoinut, sitoutunut ja innoissaan siitä, mitä hän tekee. Tällaista haluammekin työelämän olevan; täynnä intohimoisia ammattilaisia omissa unelmaduuneissaan.

Kevytyrittäjyys tuo hyvinvointia yhteiskunnalle

Olemme ylpeitä siitä, miten olemme muuttaneet suomalaista työelämää, sekä siitä, kuinka voimme tarjota tuhansille kevytyrittäjille mahdollisuuden päästä tavoittelemaan omia unelmiaan avullamme.

Samalla voimme auttaa sekä yksilöitä että yhteiskuntaa voimaan paremmin, sillä kevytyrittäjyys kasvattaa työllisyyttä, alentaa yrittäjyyden kynnystä, mahdollistaa vaivattoman työllistämisen kotitalouksille sekä lisää yhteiskunnan saamia verotuloja.

Kevytyrittäjyys siis luo hyvinvointia sekä työllistyvälle ihmiselle että koko suomalaiselle yhteiskunnalle – jos kevytyrittäjyys ei toimi sujuvasti, tilalle tulevat työttömyys, harmaa talous sekä vähentyvä perustettavien yritysten lukumäärä.

Me tahdomme varmistaa, että omiin nimiin tehdyn työn lisääntyminen, yrittelijäisyys ja sen merkitys suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnille huomataan.

Tietoa yrityksestä UKKO.fi

Uusi työ ja sen tekijät ansaitsevat arvostusta ja tunnustusta tekemästään työstä

Uuden työn muodot, ja eritoten suuntaa näyttävä kevytyrittäjyys, ovat nousseet merkittäväksi itsensä työllistämisen muodoksi kautta maan. Tahdommekin nyt nähdä ja näyttää kaikkien omia unelmiaan rohkeasti jo tavoitelleiden kevytyrittäjien kasvot.

Kevytyrittäjät ja muut uuden työn tekijät kulkevat työelämän kärkijoukoissa tekemässä asioita, joita muut eivät ole vielä tehneet; kevytyrittäjät uskaltavat etsiä uusia ratkaisuja ja kyseenalaistaa vanhaa. Ollaan siis yhdessä ylpeitä kaikkien kevytyrittäjien työstä ja sen tuloksista!

Näe uusi työ ja lue inspiroivia tarinoita kevytyrittäjistä ja oman yrityksen perustaneista määrätietoisista ihmisistä!

Aleksi Rautavuori
Kirjoittaja

Aleksi Rautavuori

Aleksi on UKKO.fi:n toimitusjohtaja ja hän uskoo, että kevytyrittämisen helppous mullistaa työmarkkinat ja tekee Suomesta vahvemman.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Lomalta paluu – näin selätät bluesin!

Herätyskello pärähti soimaan ja edellinen ilta venyi, koska elimistö oli vielä niin loma-aikataulussa. Töihinpaluu tuo monille karkean bluesin heinä-elokuun taitteessa. Kerromme tässä blogissa, kuinka...
5.8.2020 Lue lisää »

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.