Blogi

18.8.2017

Tapaa Katariina – UKKO.fi:n uusin asiakaspalvelun asiantuntija

Katariina

Hei vaan!

Olen Katariina, Tampereen seudun kasvatti, joskin olen viihtynyt Helsingissä jo reilun vuosikymmenen. Aloitin UKKO.fi:n asiakaspalvelussa kesän alussa. Ehkä oletkin jo asioinut kanssani?

Kun huomasin UKKO.fi:n etsivän täydennystä tiimiinsä, ei päätös paikan hakemisesta ollut vaikea. Ensimmäiset kuukaudet ovatkin menneet vauhdilla. Mielenkiintoisten asioiden parissa on kiva tehdä töitä  etenkin kun seura on niin loistavaa!

Työelämän aallonharjalla

Yrittäjäperheessä kasvaneena ja itsekin jo yrittäjänä toimineena, kaikenlainen yrittäjyys ja itsensä työllistäminen on kiehtonut minua aina. Itsensä työllistämisessä on sellaista mukaansa tempaavaa tekemisen meininkiä, jonka vuoksi olenkin seurannut aihepiiriin liittyviä asioita jo pitkään.

UKKO.fi:ssä työskennellessä saa olla aallonharjalla työelämän muutosten parissa ja itseään saa haastaa oppimaan jotain uutta joka päivä. Olen tehnyt erilaista asiakaspalvelutyötä niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaiden parissa koko työhistoriani ajan, lähiajat painottuen taloushallinnollisen asiakastyön pariin. Viimeisen vuosikymmenen olen toiminut pääosin hius- ja kosmetiikka-alan parissa, mutta välillä on mukava haastaa itseään uusilla asioilla  nyt olenkin täällä.

Työnteon ohella parantelen kroonista matkakuumettani, vietän aikaa luonnossa ja nautin läheisteni seurasta.

Muistathan, että meihin asiakaspalvelun tyyppeihin voit aina olla yhteydessä, kun kysyttävää palvelumme käyttöön liittyen ilmaantuu. Me vastaamme mielellämme joko puhelimitse 09 6980 934 tai sähköpostitse .

Ollaan kuulolla!

Katariina

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.