Blogi

29.8.2016

Myynnin ja asiakkuuksien taituri Kati on myös IT-osaaja

Kuka olet?

Olen Kati, 35-vuotias kevytyrittäjä Kuopiosta. Olen energinen myynti- ja viestintätaitoinen IT-tradenomi, jolla on luovuutta ja tarmoa viedä asioita eteenpäin positiivisella sykkeellä. Minulla on yli kymmenen vuoden työkokemus erilaisista BtoB-puolen myynti- ja asiakkuudenhallintatehtävistä.

Harrastan kuntoliikuntaa eri lajien, kuten juoksun ja ratsastuksen muodossa. Lisäksi rakastan kirjoittamista, valokuvaamista, maalaamista ja puutarhanhoitoa. Voimaa arkeeni saan luonnossa kulkien.

Mitä teet?

Tällä hetkellä toimin kevytyrittäjänä palvelupäällikön roolissa IT-alan yrityksessä, joka tarjoaa yritysasiakkailleen räätälöityjä Office-koulutuksia ja osaamisen uudistamista. Työtehtäviini kuuluu monipuolisesti niin projektimyyntiä, asiakkuudenhallintaa kuin myös viestintää sekä kasvuyrityksen kehitystehtäviä. Minulle tärkeää työssäni on ennen kaikkea se, että asiakkaamme saavat aina hyvän ja laadukkaan palvelukokemuksen.

Tarjoan lisäksi tekstisuunnittelua, markkinointiviestintää sekä myynnin konsultointia.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Solmiessani sopimusta nykyisen työnantajani/pääyhteistyökumppanini kanssa tuli eteen tilanne, jossa oli löydettävä joku helppo, mutta hyvä ja joustava ratkaisu laskuttaa tekemiäni töitä. Päädyin UKKO.fi:hin, koska se on kätevä ja selkeä väline laskuttamiseen. En ollut tässä kohtaa halukas perustamaan vielä omaa toiminimeä. Olen ollut tähän ratkaisuun enemmän kuin tyytyväinen.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin edelleen kehittää osaamistani valokuvaamisen saralla. Haaveilen myös graafisen suunnittelijan koulutuksesta tai vaihtoehtoisesti taideopinnoista.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on tietysti aina tyytyväinen asiakas ja onnistunut projekti! Mutta itse tässä kevytyrittäjyydessä arvostan joustavuutta sekä sitä, että on itse vastuussa omista tekemisistään. Voin aika vapaasti suunnitella omat työaikani ja saan tehdä monipuolisesti sellaisia työtehtäviä, joista aidosti pidän. Nykyajan työvälineet ja tekniikka mahdollistavat työskentelyn mistä ja milloin vain.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäiväni sisältää yleensä sähköpostien kirjoittamista, asiakaskontaktointia, myynti- ja markkinointitehtäviä, dokumenttien kirjoittamista sekä erinäisiä muita tehtäviä ja vastuualuiden hoitamista yrityksessä.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Jos harkitset yrittäjyyttä tai ylipäätään itsesi työllistämistä, niin voin lämpimästi suositella kevytyrittäjyyttä sekä UKKO.fi:tä. Tämä on laskutuspalvelu, jolla on todella helppo aloittaa ja kokeilla yrittäjyyttä. Ja jos ei ihan kokopäiväisesti, niin vaikka osa-aikaisesti päätoimisen työn ohessa

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.