Blogi

3.5.2017

Uusin ohjelmistokehittäjämme Jani teki urallaan täyskäännöksen

Hei! Olen Jani, Vaasasta alun perin kotoisin ja sittemmin helsinkiläistynyt UKKO.fi:n uusi vahvistus. ICT on aina kiinnostanut minua ja pari vuotta sitten päätin tehdä täyskäännöksen urallani ja opiskella uuteen ammattiin.

Valmistuin datanomiksi Omnia aikuiskoulutuskeskuksesta tämän vuoden tammikuussa ja UKKO.fi on ensimmäinen työpaikkani koodarina. Aikaisemmin olin puuhaillut omien projektien parissa, mutta nyt pääsen todella oppimaan, kuinka ohjelmistokehitystä tehdään ammattimaisesti. Omat työpäiväni toimistolla kuluvat pitkälti uusien toimintojen kehittämisessä sekä olemassa olevien parantamisessa.

Jokainen päivä on ollut erilainen ja haasteet eivät varmasti tule loppumaan vielä pitkään aikaan. Olen jo nyt päässyt ottamaan isoja harppauksia ammattitaitoni kanssa ja on mukava olla osana ammattitaitoista UKKO.fi-porukkaa kehittämässä palvelusta juuri asiakkaiden tarpeisiin sopiva.

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.