Blogi

12.3.2013

Lehdistötiedote: Yhä useampi nuori työllistää itsensä kesällä

LEHDISTÖTIEDOTE – VAPAA JULKAISTAVAKSI

Ensi kesän kesätöitä haetaan nyt. Hankalan taloustilanteen vuoksi yhä useampi nuori työllistää itse itsensä. Uuden palvelun ansiosta omaa toiminimeä ei enää tarvita.

Useimpien kesätyöpaikkojen hakuaika loppuu maaliskuun aikana. Kesätöiden saaminen on heikon taloustilanteen vuoksi aikaisempaa vaikeampaa.  Kekseliäät nuoret ovat kuitenkin ruvenneet työllistämään itse itseään.

Ukko.fi on verkossa toimiva palkkaosuuskunta

Ukko.fi on vuonna 2012 perustettu palkkaosuuskunta, jonka avulla yksityshenkilö voi laskuttaa ilman omaa yritystä. Palvelu on lyhyessä ajassa kerännyt jo yli 500 aktiivista käyttäjää. Vuoden 2013 aikana määrä tulee nousemaan yli viiteen tuhanteen.

Kesätöiden hakeminen näkyy myös Ukko.fi-palvelun käytön lisääntymisessä.

”Meille on tullut yllättävän paljon yhteydenottoja henkilöiltä, jotka  haluavat myydä omaa osaamistaan yrityksille, ilman kuukausia kestävää työsuhdetta”.  Kertoo Ukko.fin toimitusjohtaja Marko Yli-Paavola.

”On ollut upeaa huomata, miten oma-aloitteisesti nuoret tutustuvat eri vaihtoehtoihin. Ensimmäiseksi yleensä suositellaan oman yrityksen perustamista, mutta se on vähän liian suuri prosessi satunnaisia työsuorituksia varten.

Meidän palvelumme kautta pääsee testaamaan omia kykyjään ilman byrokratiaa tai perustamismaksuja”. Yli-Paavola jatkaa.

Ukko.fi helpottaa työllistymistä

Ukko.fi-palvelua käyttävältä työntekijältä on helppo ostaa palveluita. Palveluita ostava yritys maksaa ainoastaan sovitun laskusumman, eikä muista kuluista tarvitse huolehtia.

”Yrityksemme ostaa sisällöntuotantoa verkkosivustoille useilta freelance-kirjoittajilta. Ukko.fi:tä käyttämällä säästymme palkanmaksuun liittyviltä ilmoituksilta ja byrokratialta.” Kertoo verkkomarkkinointiyritys Into Groupin toimitusjohtaja Aki Abe.

 

Näin Ukko.fi toimii:

  1. Tee työsuorite
  2. Luo lasku
  3. Saat rahat pankkitilillesi

 

Lisätietoja:

Olli Kopakkala
Markkinointipäällikkö
Ukko.fi
040 465 97 90

https://www.sttinfo.fi/release?39&releaseId=3737913

Avatar
Kirjoittaja

Avainsanat: ,

Lisää aiheesta

Käykö kesätyöksi mikä vain?

Kesätöiden saaminen on hitusen helpottunut muutamana edellisenä vuonna talouden hitaasti piristyessä. Helppoa se ei silti ole, sillä kesätöitä on tarjolla vähemmän kuin innokkaita tekijöitä....
17.4.2018 Lue lisää »

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.