Blogi

3.1.2013

Lähetä asiakkaille helpommin laskuja

Käyttäjän hallintapaneeliin tuotiin paljon toivottu asiakashallinta-toiminnallisuus. Tätä kautta käyttäjät voivat tallentaa omia asiakkaitaan “asiakasrekisteriin” ja lähettää näille asiakkaille helpommin laskuja.

Uuden hallintapaneelin lanseerauksen jälkeen palveluun tuotiin ausi Asiakkaat-listaus. Kyseinen toiminnallisuus löytyy hallintapaneelin vasemman valikon kautta. Voit lisätä listaukseen useimmiten laskutettavat yritykset, tai vaikkapa jokaisen asiakkaasi.

Helpompi laskun luonti

Ketäpä ei ylimääräinen kenttien täyttäminen ärsyttäisi ja laskulomakkeella riittää täytettäviä kenttiä. Lisäämällä asiakkaasi asiakaslistaukseen, voit luoda näille asiakkaille laskuja, joissa laskutuslomakkeen asiakaskohtaiset kentät on valmiiksi täytettynä.

 

Kerro meille, miten asiakaslistaus-toiminnallisuutta voisi jatkojalostaa. Sana on vapaa kommenteissa!

Avatar
Kirjoittaja

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.