Blogi

23.3.2020

Mari Tastula laittaa yrityksen kerralla kuntoon

Mari Tastula

Kuka olet?

Olen erilaisissa hankkeissa, kansainvälisissä ja kotimaisissa yrityksissä, myynnin ja markkinoinnin parissa työkokemuksensa hankkinut “hands-on”-nainen. Monessa liemessä minua on keitetty ja pitkään marinoitu markkinoinnin ja liiketoiminnan saralla.

Saan asioita tapahtumaan ja vedän herkästi muut hyvään flow:hun mukaan. Olen tiimipelaaja, arvostan toisten ammattitaitoa ja pyrin jalostamaan hiilestä timantin.

Mitä teet?

Toimin “anna Marin hoitaa!” – konseptilla eli teen markkinoinnin, yritysviestinnän ja liiketoiminnan kehittämistä monikanavaisesti.

Kevytyrittäjänä on matala kynnys kokeilla oman liikeideansa kantavuutta ja hioa sitä paremmaksi.

Teen asiakkaideni liiketoimintaa tunnetuksi, autan heitä löytämään uusia kykyjä yritykseen töihin ja puen sanoiksi sen, mitkä ovat asiakkaideni tarpeet. Autan heitä siis kasvattamaan liiketoimintaansa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjänä on matala kynnys kokeilla oman liikeideansa kantavuutta ja hioa sitä paremmaksi.

Yritysmaailma on tottunut sanaan “kevytyrittäjä” eikä sen olemassaoloa tarvitse selitellä kenellekkään, vaan pystyn täysillä keskittymään siihen missä olen hyvä.

Itselläni on jatkuva halu oppia uutta, halu tehdä uusia asioita mutta myös halusin valjastaa kaiken tämän, mitä osaan, muiden käyttöön. Helpommin se onnistui työllistämällä itse itseni kevytyrittäjänä.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni ovat vaihtelevia. joskus päivät ovat pitkiä, eikä kello tai kalenteri sano, milloin teen töitä.

Mari Tastula

Parasta tässä on se, että voin tehdä asioita myös omaan tahtiin, riippuen tietysti deadlinesta ja asiakkaiden toimeksiannoista.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Saan oppia uutta ja tutustua uusiin ihmisiin ja erilaisiin yrityksiin. Kevytyrittäjänä myös verkostoidun koko ajan ja teen omaa toimeani tunnetuksi.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni monin eri tavoin. Informaatiota on paljon ja joka puolella, joten itsensä kehittäminen ja asioiden “updatettaminen” on varsin vaivatonta.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja sellaisiksi aikoville?

Tärkeintä on uskoa itseensä ja tehdä tarkka liiketoimintasuunnitelma, jota orjallisesti noudattaa…

Suunnitelman tarkasteleminen matkan varrella ja turhien rönsyjen välttäminen on kaiken a ja o myös silloin, kun “pomo” vahtii jokaista askeltasi ja änkee väkisin mukaan jokaiselle asiakaskäynnille 🙂

Tilaa Mari apuun!

Mari Facebookissa!

Mari Instagramissa!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.