Blogi

6.2.2017

Viikon kevytyrittäjänä Markkinointi Paradisen Ville

Kuka olet?

Olen Ville, 23-vuotias nuori perheellinen mies Helsingistä. Rempseä ja helposti lähestyttävä persoona.

Mitä teet?

Mainontaa ja markkinointia. Pääpaino työssäni on yritysten kotisivujen tuottamisessa, Google-optimoinnissa ja somekanavien kuntoon laittamisessa. Tällä tavalla yrittäjän kotisivut ja sosiaalisen median sivut saavat parempaa näkyvyyttä ja asiakas löytää yrityksen helpommin hakukoneista. Myös graafisen ilmeen työt ovat suosittuja (logot, flyerit, käyntikortit).

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olen aina ollut yrittäjähenkinen, mutta koin liian haasteelliseksi aloittaa suoraan toiminimellä työskentelyn tai perustaa osakeyhtiön. Kevytyrittäjyys sopii minulle tähän elämäntilanteeseen.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Työpäiväni vaihtelevat todella paljon. Mikäli minulla on työprojekteja, niin teen niitä. Kehitän asiakkaan kotisivuja, somekanavia tai muita palveluita, joita asiakas on minulta tilannut. Mikäli projekteja ei sillä hetkellä ole, kehitän ja markkinoin omaa toimintaani blogipostauksin, somekanavissa sekä päivitysten muodossa kotisivuille. Teen uutiskirjettä toiminnalle. Lisäksi myös kehitän ja koulutan itseäni lukemalla ja katsomalla videoita alastani.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Työprojektin valmistuessa on erittäin hienoa nähdä oma kädenjälki ja asiakkaan tyytyväisyys siihen. Luoda jotain mitä muut näkevät. Lisäksi saan itse määrittää työaikani ja -tapani, mikä sopii minulle myös erittäin hyvin.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Alani on alati kehittyvä, joten minun täytyy pysyä uusien trendien mukana. Eniten kehittämistä on siinä, että pysyy mukana kaikessa uudessa mitä tapahtuu.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Lähtekää rohkeasti yrittämään kevytyrittäjyyttä. Pääsette tekemään työtä, jota rakastatte ja pääsette turvallisin mielin testaamaan voisiko just sun liikeidea tuottaa tulosta!

Villen Markkinointi Paradisen kotisivut löydät täältä. Lisäksi Villen tavoittaa myös Facebookista ja Instagramista.

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.