Blogi

28.6.2017

Tapaa markkinointitiimimme uusin jäsen Saara!

Pari viikkoa sitten olin jännän äärillä, kun astelin UKKO.fi:n ovista sisään uusiin työtehtäviin. Tervetulleeksi minut toivotti turkoosin ja pinkin täyttämän uuden toimiston lisäksi myös uudet ja energiset kollegat. Väkeä lipui paikalle pitkin aamua ja pian keittiöstä kuului äänekäs kahvikoneen hurina ja asiakaspalvelun puolelta räiskyvä nauru. Jännitys häipyi ja tilalle tuli iloinen fiilis.

Siirryin uusiin tehtäviini saatuani opinnot länsinaapurin puolella Malmön yliopistossa loppuun. Opintojeni ohella viime vuodet ovat täyttyneet myös töistä niin asiakaspalvelun, markkinoinnin kuin viestinnänkin parissa – tosin aina Suomen puolella. Kyseistä välimatkaa on siis tullut viime vuosina ravattua melkoisen ahkeraan ja nyt työn lisäksi uutta onkin myös se, että sain vihdoin asettua kokoaikaisesti Helsinkiin. Tuntuu helpottavalta, ettei seuraava reissua tarvitse merkata kalenteriin heti edellisen päätyttyä.

Töissä ja vapaalla

Toimin UKKO.fi:llä osana markkinointitiimiä ja työtehtäviini kuuluu kaikenlaista sisällöntuottamisesta tapahtumissa avustamiseen. Jokaisessa tehtävässä on omat haasteensa ja opittavaa riittää aina, siksi olen erityisen kiitollinen taitavista kollegoista. Oma sydämeni pomppii erityisesti somelle, sillä sen mahdollisuudet tuntuvat niin rajattomilta. Myös oma lopputyöni liittyi someen ja eritoten hashtagien käyttöön, joten aiheen parissa on tullut vietettyä viimeaikoina tovi jos toinenkin.

Vapaa-ajallani kulutan tarinoita, tulivatpa ne sitten musiikista, ystävien suusta tai vaikkapa Netflixistä. Harrastan myös valokuvausta, tosin viime vuosina valtavan järkkärin on korvannut pitkälti puhelin (syytän Instagramia). Visuaalisuus on minulle tärkeä ja mielenkiintoinen osa mitä tahansa kokonaisuutta ja se on myös osaamisalue, jonka parissa haluan jatkuvasti kehittyä. Instagramin lisäksi olen myös pahassa Pinterest-koukussa, ja toisinaan saatan jumittua selailemaan kuvia jopa hämmentävän pitkiksi ajoiksi. Se ruokkii inspiraatiotani.

Vastaisuudessa saatat törmätä kirjoittamaani tai kuvaamaani sisältöön esimerkiksi täällä blogin puolella tai vaikkapa somessa, eli Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa. Yhtälailla saatamme törmätä toisiimme esimerkiksi jossain tapahtumassa tai vaikkapa UKKO.fi:n toimistolla Helsingissä  moikataanhan silloin!

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Lisää aiheesta

Vieraskynä: 5 vinkkiä uramuutokseen

UKKO.fi:n vieraskynä-blogeissa eri alojen asiantuntijat kirjoittavat muun muassa yrittäjyydestä, työelämästä ja hyvinvoinnista oman erikoisalansa näkökulmasta. Tässä kirjoituksessa Muutostoimisto Tulevan Johanna Valovirta kertoo keinoja, joilla...
22.12.2020 Lue lisää »

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.