Blogi

5.10.2015

Muutos- ja motivaatiovalmentaja Niina Koponen

Viikon Kevytyrittäjä Niina Koponen toimii kouluttajana, valmentajana ja konsulttina. Niina inspiroi ja motivoi asiakkaitaan elämänmuutoksissa, oli sitten kyse kehon tai mielen hyvinvoinnista.

Kuka olet?

Niina Koponen, 34-vuotias, hoitovapaalla oleva kolmen alle kouluikäisen lapsen äiti, yamk-opiskelija ja freelancer.

Mitä teet?

Olen hoitovapaalla henkilöstökonsultin työstä. Opiskelen kotiäiteilyn lomassa tradenomi yamk -tutkintoa (liiketoiminnan kehittäminen) sekä työskentelen freelancerina koulutus-valmennus-konsultointitehtävissä.

Pääteemoja työssäni ovat henkinen hyvinvointi, työelämä ja ura sekä ruokavalio ja liikunta. Punaisena lankana kaikessa työssäni voidaan ajatella olevan motivaatio- ja muutosvalmennus. Yhteinen tekijä valmennuksissani on asiakkaan halu tehdä jonkinmoinen elämänmuutos, ja minä valmentajana autan asiakkaitani inspiroitumaan, motivoitumaan ja saavuttamaan tavoitteensa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olen tehnyt sivutoimisesti töitä freelancerina vuodesta 2008. Havaitsin, että yritykset ja yhdistykset haluavat mieluummin laskuttaa kuin työllistää verokortin kautta.

Kevytyrittäjyys on minulle juuri oikea vaihtoehto tämänhetkiseen elämäntilanteeseen, jossa yhdistyy työ, opiskelu ja kotiäitiys.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Vapaus. Voin itse valita millaisiin projekteihin osallistun, minkä verran töitä teen, milloin ja kenen kanssa. Saan ideoida ja toteuttaa itseäni vapaasti.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Vaihteleva. Teen töitä hyvin pitkälti vuorotyötä tekevän mieheni työvuorojen ehdoilla. Hän työskentelee pääsääntöisesti syklillä vuorokausi töitä, kolme vapaata. Teen töitä / opiskelen silloin kun miehellä vapaapäivä. Teen töitä välillä tunnin pari, välillä aamusta iltaan. Riippuu projektista. Työskentelen myös paljon verkossa ja etänä. Teen niin yksilövalmennuksia kuin ryhmävalmennuksia. Myös asiantuntijaluennot työllistävät minua mukavasti.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Taloushallinto, budjetointi… Haluaisin olla suunnitelmallisempi myös liiketoiminnan numeeristen asioiden ja taloudellisten laskelmien suhteen.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Unelmat tarvitsevat toteuttajan. Rohkeutta ja tekemisen iloa kaikille! Jos jotain haluaa, keksii keinot – jos ei halua, keksii tekosyyt!

Yhteystiedot

www.divita.fi
https://holvi.com/shop/Divita/
https://www.facebook.com/Divita-Kehon-ja-mielen-huoltoa-238829926326057/

Haluatko Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n uusi blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, niin täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

sanna
Kirjoittaja

Sanna Laitinen

Sanna työskentelee UKKO.fi:ssä markkinoinnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta

Roosa Hirvonen – Omat duunit -podcast

Omat duunit -podcastin uusimman jakson vieraana on entinen alppihiihtäjä, nyt yrittäjäksi ryhtynyt Roosa Hirvonen. Puheenaiheina ovat suorittavasta elämäntyylistä vapautuminen ja yhtäläisyydet yrittäjyydessä ja urheilussa.
15.10.2019 Lue lisää »