Blogi

14.11.2018

Pauliina on uusi markkinointitiimin lisäys – “Olen ylpeästi osana porukkaa, joka kannustaa kaikkia omaan juttuunsa”

Pauliina UKKO.fi markkinointi

Minä olen Pauliina, UKKO.fi:n uusi markkinointitiimin lisäys. Valmistuin Haaga-Heliasta loppukeväästä ja lähdin kohti uusia haasteita intohimoni, markkinoinnin parissa. Itse muokkaamani opintopolku koostui erityisesti digimarkkinoinnin- ja yrittäjyyden kursseista, joiden uskon valmistaneen minua UKKO.fi:n markkinoinnin tehtäviin.

Sekä markkinointi että yrittäjyys ovat olleet aina minun juttuni, sillä olen ollut aina luova ja kekseliäs. Minä olin se lapsi, joka myi käsitöitään kadulla ja ilmoitti potentiaalisille asiakkaille tapahtumasta viikkoa ennen hienoilla käsin piirretyillä mainosflyereilla. Nykyään saan käyttää luovuuttani ja kekseliäisyyttäni suunnittelemalla UKKO.fi:n markkinointia ja olen ylpeästi samalla osa sitä porukkaa, joka kannustaa kaikkia omaan juttuunsa uskovia tarttumaan toimeen ja aloittamaan itsensä työllistämisen.

Harrastuksesta sivutoimeksi

Luovuuteni kukkii vapaa-aikanani mm. kodin sisustamisen ja leipomisen parissa. Olen intohimoinen leipuri! Leivon ihmisille ja koirille cup cakeseja omiin ja tuttavieni juhliin. Olen pitänyt myös pop up -kahvilaa. Koristelen cup cakesit eri teemoihin sopivasti niin, että ne näyttävät maagisen herkullisilta. Nautin leipomisesta niin paljon, että taitojeni kehittyessä, toivon joku päivä harrastukseni tuovan minulle lisätuloja sivutoimisena yrittäjänä.

Uskon vahvasti, että UKKO.fi:n tarjoama laskutuspalvelu kannustaa meitä intohimoisia ja yritteliäitä ihmisiä alkaa tehdä työkseen juuri sitä, missä olemme hyviä ilman paineita varsinaisen yrityksen perustamisesta ja kaikesta siihen liittyvästä byrokratiasta. Upeaa olla osa tätä yritystä!

Odotan innolla, mitä kaikkea työskentely täällä tuo tullessaan!

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Mari Tastula

Mari Tastula laittaa yrityksen kerralla kuntoon

Kuka olet? Olen erilaisissa hankkeissa, kansainvälisissä ja kotimaisissa yrityksissä, myynnin ja markkinoinnin parissa työkokemuksensa hankkinut “hands-on”-nainen. Monessa liemessä minua on keitetty ja pitkään marinoitu...
23.3.2020 Lue lisää »

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.