Blogi

19.11.2018

Viikon kevytyrittäjä Pirre Pihl nauttii tapahtumista, joissa tapaa erilaisia ihmisiä

Kuka olet?

Olen Pirre Pihl, 51-vuotias jokapaikan höylä. Olen paikalla siellä, missä tapahtuu. Rakastan ihmisiä ja uusia haasteita ja tykkään ideoida kaikkea uutta.

Mitä teet?

Toimin tapahtumatuotanto AAR Event:lla myyntijohtajana eli myyn meidän tapahtumatuotannonpalveluitamme eri firmoille. Teemme esimerkiksi  messuja, kokouksia, juhlia ja tapahtumia. Lisäksi autan ystävääni catering-yrityksessä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olin ensin 15 vuotta ravintola-alalla töissä ja sitten 15 vuotta alkoholifirmassa. Yritykset ovat maksaneet aina palkkani. Olen tosin aina ollut innostunut tekemään paljon kaikkea itse, mutta en ole ollut valmis perustamaan omaa yritystä. Kun kuulin UKKO.fi:stä ystäviltäni, tiesin, että kevytyrittäjyys olisi oikea juttu minulle.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Päivät ovat hyvin erilaisia, välillä istun koneella ja soittelen asiakkaille ja lähetän heille infoa firmastamme. Olen myös mukana tapahtumissa eli, jos ne vaativat ennakkoontekemistä, niin autan.

Tilaisuuksien ja tapahtumien monimuotoisuus on tämän työn rikkaus.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienoa on se, että jokainen päivä on erilainen. Tapaan työssäni myös paljon uusia ihmisiä.

Missä haluaisit kehittää itseäsi?

Olen myyjä ja fyysinen tekijä, eikä koneella tekeminen ja istuminen ole oikein ollut minun juttuni, mutta haluaisin oppia keskittymään tietokoneella työskentelyyn. Haluaisin myös oppia tekemään esityksiä Power Point -ohjelman avulla.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Suosittelen lämpimästi UKKO.fi-laskutuspalvelua, tämä palvelu helpottaa elämää, eikä itse tarvitse kuin luoda laskut!

Pirreen voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen 

Lisätietoa tapahtumatuotannoista AAR Eventsin verkkosivuilta.

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.