Blogi

7.1.2019

Raimo Lusma esittää taikuutta ja mentalismia ihmisten keskellä

Kuka olet?

Olen Raimo Lusma Kajaanista.

Mitä teet?

Esitän taikuutta sekä mentalismia. Mentalismissa on kyse ajatusten luvusta sekä ihmisen käyttäytymisen tuntemuksesta. Taikuutta esitän pääsääntöisesti pelikorteilla, mutta tykkään korttitaikuuteenkin tuoda lisää syvyyttä mentalismin avulla.

Kaikki eivät välttämättä pääse koskaan näkemään ja kokemaan taikuutta tai mentalismia, joten yritän tarjota katsojille aina parhaan mahdollisen kokemuksen, koska kyseessä on yllättävän harvinainen “herkku”. Tykkään ajatella, että se mitä teen, ei ole taikuutta, mutta se mitä yleisö kokee on taikuutta, koska kyseessä on erittäin omalaatuinen elämys.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Eräs ystäväni, joka teki valokuvaushommia suositteli minulle UKKO.fi:n käyttöä silloin, kun suunnittelin ottavani vakavasti esiintymiset.

Tämä on erittäin loistava ammatti, jossa pääsee ihmisten kanssa vuorovaikutukseen erittäin vahvasti ja mahtava huomata, millaisia positiivisia elämyksiä ja kokemuksia pystyn tuottamaan ihmisille.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tällä hetkellä työskentelyni on keikkatyötä eikä minulla ole minkäänlaisia tiettyjä rutiineja ennen keikkaa, koska olen joko vapaalla tai toisissa töissä tai sitten olen perheen kesken. Pientä psyykkausta on ennen keikkaa. Rakastan esiintymistäni sekä sitä, mitä teen, joten hymyssä suin menen keikoille.

Esitykseni on erittäin helppo järjestää, käytännössä tarvitsen ainoastaan pöydän ja se riittää. Esitän lavaesityksiä sekä lähitaikuutta, jossa kiertelen juhlakansan keskuudessa tuoden taikuuten suoraan katsojien eteen ja joskus tämä jopa tapahtuu heidän käsissään.

Raimo Lusma

Näiden esiintymismuotojen ansiosta pystyn esiintymään tilaisuudessa kun tilaisuudessa. Olen esiintynyt sadoille ihmisille samanaikaisesti sekä olen myös esiintynyt ihan muutamalle ihmisille. On ollut pikkujouluja, sukujuhlia, synttäreitä, tupareita ja yritysten virkistymisiltoja. Olen ollut myös kaksi vuotta Provinssirockissa festaritaikurina.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Esillä olo sekä itsensä toteuttaminen. Olin aikaisemmin halunnut pitkään näyttelijäksi tai muusikoksi ja tämä on loistava tapa ruokkia noita mieltymyksiä ja olla esillä. Lisäksi tämä on hemmetin mielenkiintoista ja ainutlaatuista. Saan tuottaa ihmisille iloa, hämmästyksiä sekä jakaa hienoja hetkiä heidän kanssaan.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin osata kuvata kunnolla sekä edioita kuvia ja vidoita, koska työstän myös jonkin verran videoita someen.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Te jotka teette tätä jo haluan sanoa, että teette hienoa työtä! Ja niille, jotka vielä miettivät, pitäisikö tähän ruveta, niin kyllä pitäisi!

Palvelu on loistavaa sekä mahdollistaa sen, että pääset tekemään juuri sitä mitä haluatkin ilman sitä, että sinulla on oma yritys ja byrokratiaa. Jos hommat etenee tulevaisuudessa siihen malliin, että olisi aika perustaa yritys, perusta ihmeessä, mutta tämä on loistava tapa aloittaa yrittäjän arki.

Haluatko tutustua lisää Raimon tekemisiin?

Raimon omat kotisivut löydät verkosta täältä. Raimo on myös Facebookissa ja Instagramissa!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.