Blogi

30.8.2017

Saana on asiakaspalvelumme uusimpia tulokkaita – “Vaihtelevuus pitää mielenkiintoa yllä”

Saana

Tervehdys kaikille!

Olen Saana, UKKO.fi:n asiakaspalvelutiimin uusimpia tulokkaita. Opiskelen yleistä historiaa, valtio-oppia ja taloustieteitä Helsingin yliopistossa, josta valmistuin kesäkuussa humanististen tieteiden kandidaatiksi.

Asiakaspalvelutaustan lisäksi olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Tällä paikalla ja UKKO.fi:ssä pääsen toden teolla näkemään yhteiskunnallisen muutoksen – sen miten työelämä muotoutuu ajan tarpeisiin. Olin kuullut UKKO.fi:stä jo aikaisemmin, kun opintojeni ohella mietin tekeväni ratsastusalan töitä kevytyrittäjänä.

Toimenkuvaani kuuluu hyvin monipuolisia tehtäviä, niin asiakaspalvelun kuin taloushallinnonkin saralta. Vaihtelevuus pitää mielenkiintoa yllä ja joka päivä tulee uutta opittavaa. Päivät saattavat toisinaan olla todella hektisiä, mutta työkaverit pitävät onneksi huolta päivän nauruhetkistä.

Ratsastus työn vastapainona

Vapaa-aikani puolestaan kuluu pääosin hevosten parissa. Joka kerta lähtiessäni töihin tai opiskelemaan ulkomaille, olen pakannut hevoseni mukaan. Siellä missä itse olen, on myös rakas nelijalkainen. Vuosien aikana pääsin nuorten SM-tasolle saakka. Tällä hetkellä ratsastan oman hevoseni lisäksi lahjakasta nuorta hevosta, jonka tiedän pääsevän vielä pitkälle.

On hienoa olla nyt mukana seuraamassa UKKO.fi:n kasvua sekä kehittämässä toimintaa, josta on hyötyä monille, joille oman yrityksen perustaminen ei ole vielä ajankohtaista. Toivottavasti myös työlainsäädäntö seuraa perässä ja saisimme tulevaisuudessa joustavan järjestelmän, jossa erilaiset työnteon muodot pääsisivät oikeuksiinsa.

-Saana

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.