Blogi

7.6.2018

Samuel vahvistaa mainiota taloushallinnon tiimiämme

Hellou! Olen Samuel UKKO.fi:n taloushallinnosta. Ikää minulla on 24 vuotta, mikä tekee minusta yrityksemme nuorimman työntekjiän. Aloitin UKKO.fi:ssä helmikuussa ja suoritan täällä opintoihin liittyvää työharjoittelua. Opiskelen Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa laskentatoimea ja tämä onkin minun ensimmäinen oman alan työ. Jännää!

Kevääni on ollut hektinen, sillä olen töiden ohessa käynyt iltaisin koululla suorittamassa viimeisiä kursseja. Opintoni alkavatkin olla jo loppusuoralla ja valmistumisen pitäisi tapahtua vielä tämän vuoden puolella.

Hektisyydestä huolimatta olen nauttinut ajastani UKKO.fi:llä. Tärkeässä roolissa ovat olleet työkaverini, jotka ovat olleet alusta asti todella mukavia! Työpaikalla vallitsee positiivinen ilmapiiri ja toimistolla lentää hyvä läppää, jolle saa nauraa kippurassa joka päivä. Työpäivät tuntuvatkin hurahtavan aina nopeasti.

Työtehtäviini kuuluvat muun muassa laskujen lähettäminen, kulujen käsittely, palkkojen maksu ja muut taloushallinnon tehtävät. Työ on ollutkin monipuolista ja joka päivä on tullut eteen uusia tilanteita, joista on oppinut uutta.

UKKO.fi onkin ollut erinoimainen paikka suorittaa työharjoittelua, sillä olen päässyt kehittymään täällä paljon.

Rautaisen ammattitaidon omaavat kollegani ovat antaneet minulle hyvän ja kattavan perehdytyksen tehtäviini ja he auttavat aina kiperissä tilanteissa.

Töiden ulkopuolella tykkään urheilla. Omat harrastukseni ovat salibandy ja jalkapallo, joita pelaan Toukolan Teräksessä. Olen tullut myös ryminällä mukaan UKKO.fi:n maanantaisiin sulkapallopeleihin. Alun kangertelun jälkeen peli on alkanut sujua ja voittotilastot näyttävät jo paremmilta. Ensi viikolla pelattavaan firman nelinpeliturnaukseen lähdemme koodari Janin kanssa pokaalin kiilto silmissä!

Omien harrastuksien lisäksi olen myös innokas penkkiurheilija. Tällä hetkellä odotan erityisesti pian alkavia jalkapallon MM-kisoja! Kisoissa pidän peukkuja pystyssä Englannille, jonka toivon voittavan vihdoin arvokisat yli 50 vuoden tauon jälkeen.

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.