Blogi

22.6.2017

Turkulainen Iina on kotiutunut UKKO.fi:n taloushallinnon tiimiin

Moi, olen Iina! Turusta kotoisin oleva UKKO.fi:n taloushallinnon tiimin uusin tulokas. Aloitin maaliskuussa 2017 UKKO.fi:ssä taloushallinnon assistenttina. Toimenkuvaani kuuluu muun muassa laskujen lähettäminen, kulujen käsittely sekä palkkojen maksu. Työ on monipuolista ja joka päivä eteen tulee uusia tilanteita, mikä tekee työstä erittäin mielenkiintoista. Lisäksi toiminnan kasvaessa ja kehittyessä saa koko ajan oppia uutta.

Valmistuin joulukuussa 2016 taloushallinnon tradenomiksi Turun ammattikorkeakoulusta. Taloushallinto on kiinnostanut minua aina, mutta opiskelun ohessa vain vahvistui tunne siitä, että olen oikealla alalla. Aikaisemmin olen työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä sekä yrityksen reskontranhoitajana. Valmistumiseni jälkeen kaipasin kuitenkin uusia haasteita, joita lähdin etsimään pääkaupunkiseudulta.

UKKO.fi:stä kuulin ensimmäisen kerran syksyllä 2016, kun näin sattumalta televisiossa mainoksen. Innostuin palvelusta heti! Vaikka itse nautin taloushallinnon töistä, olin kuullut todella monelta ystävältäni, etteivät he jaksaisi yrittämiseen kuuluvia paperitöitä ja byrokratiaa. Tähän juuri UKKO.fi tarjoaa ratkaisun. Muutaman kuukauden päästä mainoksen näkemisestä näin, että UKKO.fi:llä haetaan uusia taloushallinnon työtekijöitä. Laitoin hakemuksen jo samana päivänä ja maaliskuussa pääsin sitten aloittamaan uudet haasteet uudessa työssä ja vielä uudessa kaupungissa.

Helsinkiin muutto tuntui tietysti jännittävältä. Kaikki tuttu ja turvallinen jäi taakse, mutta en ole sitä päivääkään katunut! Mielenkiintoinen ja monipuolinen työ sekä aivan ihanat työkaverit ovat tehneet kotiutumisesta helppoa. Turun murteestani saan kyllä palautetta joka päivä, mutta siitä en aio luopua!

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.