Blogi

27.4.2017

Taloushallintomme on saanut uuden vahvistuksen Tiinasta

Olen Tiina, UKKO.fi:n taloushallinnon uusin vahvistus. Työskentelen taloushallinnon assistenttina ja työnkuvaani kuuluu muun muassa laskujen lähettäminen, kulujen käsittely sekä palkkojen maksu. Monipuolisen ja laajan asiakaskirjomme myötä eteeni tulee päivittäin uusia tilanteita ja jokainen päivä on erilainen. Näin mielenkiinto työntekoon pysyy koko ajan yllä.

Opiskelen Turun kauppakorkeakoulussa laskentatoimea ja suunnitelmissani on valmistua koulusta kesään mennessä. Kiinnostukseni talousasioihin ja numeroihin heräsi jo nuorena, joten opiskelu kaupallisella alalla tuntui luontevalta valinnalta. Opiskeluni ovat nyt lähes tulkoon takanapäin ja edessä onkin jännittävä työelämä. Olen innoissani, kun opiskelemani asiat konkretisoituvat ja varsinainen oppiminen alkaa.

Työelämä muuttuu jatkuvasti nopeaa vauhtia, ja on erittäin mielenkiintoista päästä seuraamaan tuota muutosta näin läheltä. Nykyisin vakituiset työsuhteet ovat harvassa, työllisyysasteet muuttuvat taloustilanteen mukana ja epävarmuutta esiintyy enemmän kuin aiemmin. Onkin mahtavaa, että ihmisille tarjotaan mitä erilaisimpia tapoja työskennellä ja toteuttaa itseään. Juuri tässä UKKO.fi mahdollistama itsensä työllistäminen on aktiivisesti mukana. Olin kuullut UKKO.fi:stä tutuiltani ja kun näin UKKO.fi hakevan taloushallinnon assistenttia, hain siihen oitis ja tässä sitä nyt ollaan.

Uudessa työssäni olen oppinut paljon uusia asioita eikä oppiminen tähän tietenkään lopu. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja näin ollen oppimisprosessi on jatkuva. On hienoa olla mukana seuraamassa UKKO.fi:n kasvua ja olen innoissani päästessäni mukaan kehittämään UKKO.fi:n toimintaa entistäkin paremmaksi. Olen viihtynyt työssäni erittäin hyvin ja saanut mahtavia työkavereita.  Tiimissämme on avoin ja innovatiivinen ilmapiiri ja työpäivissä korostuu yhdessä tekemisen meininki.

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.