Blogi

12.6.2017

“Halusin työskennellä mahdollisimman monipuolisesti sekä itsenäisesti” – viikon kevytyrittäjä Jane tanssii, valmentaa sekä bloggaa

Jane - light entrepreneur

Kuka olet?

Olen Jane Suvanto, energinen “Early Bird” 24-vuotias personal trainer ja tanssija Helsingistä. Vahvuuksiani ovat positiivisuus, energisyys ja aitous.

Mitä teet?

Personal trainerina valmennan asiakkaita, minkä lisäksi opetan myös tanssia sekä ohjaan Body Awakening ja syvävenyttely -tunteja aamuisin Espoon Leppävaarassa.

Pidän myös inspiroivaa ruoka-aiheista blogia, jonka herkulliset reseptit sopivat monelle.

Valmistun tuota pikaa International Personal Trainer -linjalta, joten ohjaus onnistuu myös englanniksi. Muutenkin englanti on minulle luonteva kieli. Myös blogini on englanniksi, sillä tein kesällä 2015  tanssitreenireissun Los Angelesiin, josta myös kirjoitin. Olen opettanut tanssia myös ruotsin kielellä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Halusin työskennellä mahdollisimman monipuolisesti sekä itsenäisesti. Pystyn paitsi mukautumaan asiakkaiden aikatauluihin, myös vaikuttamaan omaani.

Kevytyrittäjänä UKKO.fi:n matkassa olen toiminut toukokuusta lähtien. Aikaisemmin tein pienimuotoisempaa toimintaa, mutta personal trainerin työn tullessa mukaan molemmat hoituvat nyt kätevästi samassa paikassa. Kevytyrittäjyys sopii  tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni erittäin hyvin, sillä päivät kuluvat liikkeellä.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Rakastan aikaisia aamuja, joihin sisältyykin myös oma aamutreenini. Lisäksi aamuihin kuuluu myös Body Awakening -aamutunnin ohjausta, jonka jälkeen vuorossa on lounastauko sekä toimistohommia.

Auringon valo vaikuttaa huimasti ja Los Angelesin tanssitreenireissulla opin aamuihmiseksi vielä enemmän. Siksi “Early Bird” -henki on minussa vahvasti ja virtaa riittää aamusta. Olisi mahtavaa, jos saisin jonkin pienen porukan vaikka innostumaan yhteisistä aamutreeneistä.

Iltapäivä puolestaan koostuu asiakkaista, tanssinopetuksesta ja omasta treenistä. Kesällä aikatauluissa on joustavaa liikkumatilaa.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa työssäni on asiakkaiden kehittyminen ja onnistumiset. Hienoa on myös nuorten tanssijanalkujen opettaminen sekä oman työn hallinnointi.

Näen kevytyrittäjyyden mahdollisuutena. Joka päivä voi oppia uutta ja kehittyä. Myös verkostoituminen eri alojen, sekä yhteistyökumppaneiden kanssa sujuu vaivatta ja asiat hoituvat helposti UKKO.fi:n kautta.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin laajentaa osaamistani ja perehtyä tarkemmin ravitsemukseen. Myös jatkokoulutus joogan puolella kiinnostaa.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Rohkeasti mukaan kevytyrittäjä-jengiin! UKKO.fi-palvelu antaa hyvät puitteet omaan toimintaan!

Janeen ja hänen osaamiseensa voit tutustua tarkemmin esimerkiksi täällä tai klikkaamalla hänen blogiinsa Creation From Scratch. Löydät Janen myös somesta, joko Facebookista tai Instagramista.

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.