Blogi

9.1.2018

Topi Kairenius – Kevytyrittäjyys-podcast

Topi Kairenius - kevytyrittäjyyspodcast

Muistatko törmänneesi Youtubessa ötököitä kokanneeseen kevytyrittäjään? Kyseessä on hyönteiskokki Topi Kairenius, Kevytyrittäjyys-podcastin uusin vieras ja mies, jolla on missio.

Vaikka Topi Kairenius tunnetaankin nykyään ennen kaikkea hyönteiskokkina, on hän myös esimerkki siitä, kuinka omia intohimoja voi siirtää työksi monella eri mielenkiinnon alueella. Neljä vuotta sitten myös palikkataiteilijana tunnettu Kairenius perusti ystäviensä kanssa oman pienpanimo Fat Lizzard Brewing Companyn.

“Kun löysi alat, joista itse tykkää ja joista on hyötyä myös muulle ihmiskunnalle, on kombo sellainen, jota haluaa ylläpitää ja kehittää.”

Kuuntele podcast ja selvitä:

  • Millaista on aloittaa kevytyrittäjyys?
  • Miten oman intohimon siirtäminen työksi onnistuu?
  • Mitä tekee hyönteisten hyvinvoinnin valvoja?

Topin ura hyönteiskokkina alkoi viisi vuotta sitten, kun omien lasten allergiat ja kummastus siitä, miksei hyönteisten syönti ole levinnyt länsimaihin, nostivat päätään. Topi on ollut mukana myös edesauttamassa hyönteisten hyväksyntää elintarvikkeiksi. Kolmen vuoden työ palkittiin viime vuoden lopussa, kun hyönteisasetus vapautui ja hyönteisten kasvattaminen ja myyminen elintarvikkeena sallittiin myös Suomessa.

Kuuntele nyt!


Ylläoleva jakso on jo Kevytyrittäjyys-podcastin yhdeksäs! Jos pidit tästä, käythän kuuntelemassa myös aiemmat jaksot täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.