Blogi

26.3.2014

Tunnelmia Oma Yritys 14-tapahtumasta

Viime viikolla olimme mukana Oma Yritys 14-tapahtumassa Helsingin Wanhassa Satamassa. Oma Yritys-tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa yrittäjien keskuudessa ja tänäkin vuonna tapahtumassa oli mukana paljon kävijöitä sekä mielenkiintoisia puhujia, mm. Arman Alizad, Taloussanomien toimituspäällikkö Petri Korhonen ja myyntivalmentaja Pasi Rautio. Oma Yritys 14-tapahtuma järjestettiin nyt 19. kerran, joten ensi vuonna tapahtumalla on edessään juhlavuosi.

Mitä osastollamme tapahtui?

Oma osastomme tavoitti messuvieraat mukavasti ja palvelumme herätti paljon mielenkiintoa heidän keskuudessaan. Alla on muutama kuva osastoltamme.

WP_20140318_001

Osastoamme värittivät monet Ukko-hahmot.

Oy TuloksenTuplausToimiston AB:n Pasi Rautio vietti aikaansa osastollamme molempina päivinä. Pasi antoi tuleville yrittäjille myynti- ja markkinointivinkkejä. Pasi oli myös puhumassa tapahtumassa molempina päivinä ja puheenvuorojen ulkopuolella Pasin löysi parhaiten UKKO.fi:n osastolta.

Kävijöitä riitti hyvin molemmille päiville

Tapahtuman ohjelma oli hyvin laaja ja se oli jaettu molemmille päiville varsin onnistuneesti, sillä tapahtumassa oli kävijöitä kumpanakin päivänä todella paljon. Toinen päivä saattoi olla jopa ensimmäistä päivää vilkkaampi. Tukkimiehen kirjanpidon mukaan ainakin meidän osastolla kävi toisena päivänä enemmän ihmisiä tutustumassa palveluumme.

Aiempina vuosina ensimmäinen päivä on yleensä tavoittanut suuremman yleisön, joten siinä valossa tehdyt muutokset ohjelmassa olivat onnistuneita. Yksi syy tähän oli varmasti Arman Alizadin puheenvuoron sijoittaminen toisen päivän loppuun, joten kävijöillä oli hyvä syy olla tapahtumassa toisen päivän loppuun asti. Olisimme itsekin mielellämme kuunnelleet Armanin puheenvuoron.

Nuorten suhtautuminen yrittäjyyteen muuttumassa

Toisena päivänä tapahtumaan saapui myös muutamasta ammattikorkeakoulusta opiskelijoita. Nuoret opiskelijat näyttivät hyvin innokkailta ja meidän osastolla kävi välillä kovakin kuhina, kun opiskelijat tutustuivat palveluumme. Oli myös erittäin hienoa kuunnella nuorten suunnitelmia omasta tulevaisuudestaan.

Monen haaveissa on perustaa oma yritys valmistumisen jälkeen, joten tällä hetkellä Suomen yhteiskunnassa on selvästi tapahtumassa muutosta siinä, miten nuoret suhtautuvat yrittäjyyteen. Yrittäjyyttä ei pidetä viimeisenä vaihtoehtona, jos vakituista työpaikkaa ei löydy, vaan yrittäjyys on monelle se mieluisin vaihtoehto.

Kaiken kaikkiaan me vietimme mukavat kaksi päivää Oma Yritys 14-tapahtumassa ja haluamme kiittää tapahtuman järjestäjiä. He ovat tehneet varmasti paljon töitä tapahtuman eteen, joten hatunnosto heille!

Taneli Pasanen
Kirjoittaja

Taneli Pasanen

Muuttuva työelämä, viestintä, digitaalinen markkinointi ja itsensä brändääminen täyttävät teemoina työpäiväni. Vapaa-ajalla kovia juttuja ovat tennis, geokätköily ja seinäkiipeily unohtamatta tietenkään Netflixiä.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.