Blogi

29.5.2020

Tiedote: UKKO.fi ja Nordea vastaavat kevytyrittäjien tarpeeseen koronatilanteessa – uusi palvelukokonaisuus vahvistaa kevytyrittäjien taloudenhallintaa

UKKO.fi ja Nordea – pohjoismaiden suurin kevytyrittäjyyspalvelu sekä pohjoismaiden suurin pankki – ovat ryhtyneet yhteistyöhön; tuloksena on uudenlainen, kevytyrittäjille tarkoitettu palvelukokonaisuus, joka tukee heitä oman taloutensa hallinnassa!

UKKO.fi:n teettämän kyselyn mukaan työt ovat korona-aikana selvästi vähentyneet 40% kevytyrittäjistä, ja rahoitukselle on tarvetta.

Nordean ja UKKO.fi:n asiantuntemukset muodostavat yhdessä mielekkään kokonaisuuden. Nordea tarjoaa kevytyrittäjien tarpeisiin sopivia rahoituksen ja säästämisen ratkaisuja; UKKO.fi taas jakaa tietoa laskutuspalveluista ja auttaa kevytyrittäjiä niiden parissa.

Haluamme kannustaa suomalaisia yrittäjyyden polulle ja tukea heitä yrittäjyyden alkutaipaleella!

”Työelämä monipuolistuu ja työn tekemisen trendit muuttuvat. Ihmiset hakevat työltä entistä enemmän merkityksellisyyttä, arvomaailman yhteensopivuutta ja joustavuutta. Kevytyrittäjyys sopii monelle unelmien testaamiseen, sillä se antaa yrittäjän keskittyä intohimoon paperitöiden ja byrokratian sijaan”, toteaa Nordean kehitysjohtaja Teemu Inha.

”Haluamme kannustaa suomalaisia yrittäjyyden polulle ja tukea heitä yrittäjyyden alkutaipaleella. UKKO.fi-palvelun kautta tarjoamme uusille kevytyrittäjille vastuullista rahoitusta järkevään hintaan sekä neuvontaa säästämiseen ja taloudenhallintaan.”

Yhteistyö on laatuaan aivan uudenlainen kevytyrittäjyyttä helpottava ratkaisu. Kevytyrittäjyys kasvattaa työmuotona jatkuvasti suosiotaan, ja ratkaisun uskotaan tulevan tarpeeseen.

”Tämä on meille upea mahdollisuus toimia yhdessä Nordean kanssa ja saada sen kautta asiantuntevaa tukea kevytyrittäjien arkeen”, sanoo UKKO.fi:n markkinointipäällikkö Mika Lindholm.

Koronatilanne tuo monelle kevytyrittäjällekin uusia rahoitustarpeita

Kuten monilla itsensä työllistäjillä, myös kevytyrittäjillä työ- ja taloustilanne ovat toisinaan epävarmoja. Poikkeusolot ovat lisänneet epävakautta entisestään, mikä ilmenee myös UKKO.fi:n kevytyrittäjäasiakkailleen teettämästä kyselystä.

Vastanneista 40% työmäärä on vähentynyt poikkeusaikana. 46% ilmoitti rahallisen tuen itselleen tarpeelliseksi tukimuodoksi. Nordea ja UKKO.fi haluavat nyt vastata tähän tarpeeseen tarjoamalla kevytyrittäjille rahoituspalveluita.

UKKO.fi ja Nordea

”Useat kevytyrittäjät ovat vasta aloittaneet toimintansa, ja onkin tärkeää, että he saavat siihen tukea heti alussa”, huomauttaa Lindholm.

Palvelukokonaisuus tulee tukemaan kevytyrittäjiä paitsi näinä haastavina aikoina, myös niiden jälkeen. Kyselyn vastausten mukaan suurin osa kevytyrittäjistä uskoo, että poikkeusolot päättyvät tulevan syksyn kuluessa, ja liiketoiminta ehkä jälleen vilkastuu.

Lisätietoja asiasta antavat:

Aleksi Rautavuori
UKKO-konsernin toimitusjohtaja
040 6317141

Mika Lindholm
Markkinointipäällikkö, UKKO.fi
+358 40 726 7070

Milla-Maria Karvinen
Kirjoittaja

Milla-Maria Karvinen

Milla-Maria on Porista kotoisin oleva, sittemmin espoolaistunut kynäniekka, joka inspiroituu vaikuttavista viestinnän ilmiöistä, koukuttavasta tarinankerronnasta sekä lennokkaista keskusteluista. Hän pyrkii pitämään tasapainon luovan tiimityön ja itsenäisen flow-tilan välillä.

Avainsanat: ,

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.