Blogi

27.3.2013

Ukko.fi Oma Yritys 13-tapahtumassa

Ukko.fi oli innolla mukana Oma Yritys 13 -tapahtumassa 19.-20.3.2013.

Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille suunnattu tapahtuma järjestettiin jälleen kerran Wanhassa Satamassa, Helsingissä. Tapahtuma kokosi paikalle yhteensä yli 2000 vierailijaa.

Ukko.fi vaihtoehtona perinteiselle yrittämiselle

Ukko.fi oli paikalla kertomassa palvelustaan vaihtoehtona perinteiselle yrittämiselle. Ukko.fi-palkkapalvelu mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman yrittäjän velvollisuuksia. Ukko.fi:n käyttäjä työskentelee itsenäisesti sopimalla työstä toimeksiantajan kanssa.  Tämän jälkeen käyttäjä luo laskun Ukko.fi-palvelussa ja Ukko.fi laskuttaa toimeksiantajaa. Toimeksiantajan maksettua laskun Ukko.fi hoitaa verojen ja työnantajakulujen vähennykset ja maksaa palkan työntekijän tilille.

Oman yrityksen perustamisesta kiinnostuneille palvelu onkin hyvä tapa testata omaa liikeideaa ilman riskejä ennen oman toiminimen hankkimista.

Jo yrittäjinä toimiville palvelu puolestaan tarjoaa kätevän keinon hankkia kiireapua tai lisätyövoimaa  yksittäisiin projekteihin tai kun esimerkiksi toiminnan ollessa alussa ei haluta sitoutua pitkiin ja riskialttiisiin työsuhteisiin.

Mielenkiintoisia keskusteluja ja uusia ideoita

Kaksi päivää Wanhassa Satamassa sujuivat erittäin mukavasti. Kävimme useita mielenkiintoisia keskusteluja uusista yhteistyömahdollisuuksista ja saimme osastollamme käyneiltä hyviä ehdotuksia ja uusia ideoita palvelumme kehittämiseen jatkossa entistäkin paremmaksi.

Ukko.fi:n osastolla vieraili yrityksen perustamista suunnittelevien tulevien yrittäjien ohella myös kokeneita yrittäjäkonkareita, jotka byrokratian käytyä raskaaksi pohtivat mahdollisuutta pyörittää toimintaansa Ukko.fi:n kautta. Osastolla oli vierailijoita varten tarjolla myös kahvia ja teetä, jotka tekivätkin päivän mittaa hyvin kauppansa.

Kiitos vierailijoille ja onnea arvonnan voittajalle!

Ukko.fi kiittää kaikkia Oma Yritys 13-tapahtumassa mukana olleita ja Ukko.fi:n osastolla vierailleita. Laskupähkinän palkintona olleen Stockmannin lahjakortin voittaja on nyt myös arvottu, onnea Jaana!

Terveisin

Ukko.fi:n messutiimi

DSC03593 - Copy-500Ukko.fi:n osasto DSC03556-s-kOsastolla riitti kiinnostuneita kävijöitä
sanna
Kirjoittaja

Sanna Laitinen

Sannalla on kokemusta useilta eri markkinoinnin osa-alueilta, mutta erityisesti Sannaa kiinnostaa digitaalinen markkinointi ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Vapaa-ajalla Sanna tykkää rauhoittua luonnon hiljaisuudessa, tappaa viherkasveja ja tutkia uusia paikkoja kameran linssin läpi.

Avainsanat:

Lisää aiheesta

Minimessuilla puhuttiin työn muutoksesta

Viime viikolla Demos Helsinki ja Y-säätiön M2-kodit järjestivät mielenkiintoisen tapahtuman nimeltä Maailman pienimmät uuden työn messut. Toukokuun viimeisenä päivänä Jätkäsaaren Galleria Huudossa järjestetyillä minimessuilla...
10.6.2016 Lue lisää »

Tunnelmia Oma Yritys 14-tapahtumasta

Viime viikolla olimme mukana Oma Yritys 14-tapahtumassa Helsingin Wanhassa Satamassa. Oma Yritys-tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa yrittäjien keskuudessa ja tänäkin vuonna tapahtumassa oli mukana paljon...
26.3.2014 Lue lisää »

Duuniexpon jälkihöyryt

UKKO.fi oli mukana Duuniexpo-messuille Lahden messukeskuksessa keskiviikkona 29.1.2014. Duuniexpo on Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijoiden järjestämä tapahtuma. Duuniexpon kautta pystyi hakemaan itselleen työtä, harjoittelupaikkaa tai opinnäytetyön...
5.2.2014 Lue lisää »

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.