Blogi

16.7.2014

UKKO.fi tarjoaa Kevytyrittäjäpassin ilmaiseksi kaikille käyttäjille

Eduskuntavaaliehdokkuutensa julkaissut PAMin 2. varapuheenjohtaja Kaarlo Julkunen on ilmoittanut tiedotteessaan vaativansa yritystoiminnan harjoittamiselle tiukempia edellytyksiä. Hän esittää, että yrittäjien tulisi suorittaa yrittäjäpassi ennen oman yrityksen perustamista.

Suomessa tarvitaan tällä hetkellä lisää yrittäjiä. Julkusen Ehdotus lisäisi yrittäjäksi lähtemiseen jälleen yhden byrokraattisen askeleen. Me UKKO.fi:ssä haluamme poistaa byrokratiaa, emmekä tämän vuoksi pidä kyseisestä ehdotuksesta. Yrittäjäksi lähteville tarjotaan jo tällä hetkellä vapaaehtoisia kursseja. Myös UKKO.fi on loistava tapa testata liikeidean toimintaa ennen oman yrityksen perustamista. Vaihtoehtoja on siis jo olemassa eikä niistä tarvitse tehdä pakollisia esteitä.

UKKO.fi:n kautta työskenteleminen on helppoa. Ensimmäisen laskun lähettämisen jälkeen harvoin nousee enää ongelmia tai kysymyksiä. Tämän vuoksi tarjoamme kaikille käyttäjillemme ilmaisen Kevytyrittäjäpassin. UKKO.fi:n käyttäjänä sinun ei tarvitse suorittaa pakollisia kursseja, täyttää pitkiä lomakkeita tai hankkia erillistä lupaa. Liity vain mukaan ja tee lasku työsuoritteesta. Tämän jälkeen voit tulostaa alla olevan virallisen Kevytyrittäjyyspassin ja näyttää sitä ylpeänä ystävillesi.

ukko-passiKlikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi.

 

Avatar
Kirjoittaja

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta