Blogi

20.10.2012

Ukko.fi:n uusi ilme

Ukko.fi on saanut uuden ilmeen. Uusi ilme päivittää verkkosivustomme ulkoasun, logon sekä tutun Ukko-hahmomme.

Ulkoasussa olemme halunneet painottaa helppokäyttöisyyttä. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman helppo tapa laskuttaa ilman omaa yritystä. Tämä tavoite mielessämme olemme suunnittelleet uuden raikkaan ulkoasun sekä yleisille sivuille, että hallintapaneeliin.

Halusimme myös että logomme on mahdollisimman yksinkertainen mutta silti helposti tunnistettava. Päätimme myös lisätä logoon tärkeimmän sloganimme: “Laskuta ilman omaa yritystä”.

Vanha Ukko-hahmomme oli kuvapankista ostettu kuva, joka rupesi hiljalleen tulemaan vastaan myös muiden yritysten mainnonnassa. Tämän vuoksi päätimme suunnitella täysin omannäköisemme Ukko-hahmon. Uusi Ukko-hahmo esiintyy verkkosivustollamme, sekä kaikessa markkinoinnissamme.

Mitä mieltä olet uudesta ilmeestämme?

Avatar
Kirjoittaja

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kommentit

  1. kukko sanoo:

    Hieno juttu!

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.