Blogi

23.7.2013

Uusi viestintävastaava esittäytyy

Moro!

Olen Taneli Pasanen ja Ukko.fi-tiimin uusin vahvistus. Olen aloittanut juuri työni viestintävastaavana eli tulette usein törmäämään minuun Ukko.fi-palvelun viestintä- ja markkinointipuolen asioissa. Teen mukavia pistohyökkäyksiä viestinnän puolustuksen taakse. Työtehtäviini kuuluvat muun muassa viestintäpuolen hoitaminen, blogin päivittäminen ja sosiaalisen median palveluiden ylläpito.

Taustaa minusta

Jos myös hieman avaan tarkemmin omaa taustaani, niin vuosirenkaita omaan puuhuni minulla on kertynyt 29 kappaletta ja olen valmistunut Tampereen yliopistosta hallintotieteiden maisteriksi joulukuussa 2011 pääaineenani hallintotiede. Sivunaineina opiskelin muun muassa tiedostusoppia ja yrityksen hallintoa. Suuri kiinnostukseni viestintää ja sosiaalista mediaa kohtaan sekä aikaisemmat työtehtäväni ovat vieneet polkuani kohti nykyistä työtehtävääni.

Olen itse toiminut myös aiemmin freelance-valokuvaajana. Näen Ukko.fi-palvelun erittäin hyödyllisenä, koska freelance-verokortilla työskentely ei ole ehkä se parhain vaihtoehto, jos omaa yritystä ei halua perustaa. Ylimääräiset edestakaiset sähköpostit käytännön järjestelyistä aiheuttivat minulle ainakin harmaita hiuksia. Raha-asiat kannattaa aina pitää mahdollisimman yksinkertaisina sekä yksityiselämässä että työelämässäkin.

Muuta mielenkiintoista ja vähemmän mielenkiintoista faktaa minusta

Olen itse aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä, joten uskon vahvasti myös tiedon jakamisen kulttuuriin. Jos panttaat tietoja, mitä hyötyä niistä loppujen lopuksi on? Eli jos sinulla on hieno idea, mutta kukaan ei tule sitä tietämään, onko se idea silloin arvokas? Esimerkiksi Twitterissä vallitsee mielestäni loistava tiedon jakamisen kulttuuri.

Tätä kirjoitusta kirjoitan paraikaa junasta. Olen matkalla kohti Helsinkiä. Junan vaihtuvat maisemat tekevät hyvää omalle työskentelylle ja ajatuksenkululle. Kun työskentelyä voi tehdä siellä missä haluaa, on työn tekeminen paljon tehokkaampaa. Kokeile sinäkin!

Tällä hetkellä kovia juttuja minulle ovat Twitter, sisältömarkkinointi, frisbeegolf ja tietenkin ikisuosikkini Seinfeld. Olen erittäin kiinnostunut mielipiteistäsi ja kommenteistasi liittyen Ukko.fi-palveluun. Voit lähettää minulle kommentteja sähköpostitse osoitteeseen . Löydät minut myös LinkedInistä ja Twitteristä. Törmätään verkossa!

 

Taneli

#yläviis kaikille lukijoille!

Taneli Pasanen
Kirjoittaja

Taneli Pasanen

Muuttuva työelämä, viestintä, digitaalinen markkinointi ja itsensä brändääminen täyttävät teemoina työpäiväni. Vapaa-ajalla kovia juttuja ovat tennis, geokätköily ja seinäkiipeily unohtamatta tietenkään Netflixiä.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.