Blogi

5.6.2017

Viikon kevytyrittäjänä rohkeuteen kannustava valokuvaaja Ari

Kuka olet?

Olen valokuvaaja Ari Reinikainen Helsingistä.

Mitä teet?

Olen valokuvaaja sekä videokuvaaja.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Valokuvaajan töitä on näin alkuun ainakin sen verran vähän, että alan työt on helpompaa aloittaa tällä tavalla. Kevytyrittäjyys on mielestäni erinomainen vaihtoehto valokuvaajille, joilla on useita maksajia, mutta summat ovat kuitenkin aika pieniä. Työt ovat sykleissä ja usein kausiluontoisia sekä usein eripituisia projekteja, jolloin voin itse keskittyä työn tekemiseen ja hankkimiseen. 

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Tavallinen työpäivä on vaihteleva. Tällä hetkellä olen kesän Pirkanmaan pelastuslaitoksella viestinnän yksikössä valokuvaajana.

Työni Pirkanmaan pelastuslaitoksella on todella vaihtelevaa ja liikkuvaa, mutta toisinaan myös istutaan palavereissa ja suunnitellaan tulevia projekteja. Ilman aikaisempaa työtäni palomiehenä siihen olisi ollut haastavaa ryhtyä tai yleensä päästä. Kun tuntee alan tavat ja menetelmät, on myös helmpompaa toimia.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on, että saa tehdä rakastamaansa työtä erilaisten ihmisten ja tilanteiden kanssa.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Valokuvaaja ei ole koskaan valmis ja lisää opiskellaan koko ajan.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille?

Rohkeasti vain!

Ariin ja hänen töihinsä voit tutustua tarkemmin klikkaamalla sekä Arin kotisivuille että portfolioon. Seuraa Aria ja hänen työtään myös Facebookissa.

Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin kevytyrittäjiä. Jos haluat kertoa oman tarinasi, täytä seuraava lomake: Haluatko viikon kevytyrittäjäksi?

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.